Το Autonomous.gr χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης Αυτοκίνηση 2017

έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση Expo 2017, Το Autonomous.gr χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης Αυτοκίνηση 2017

Το πιο σημαντικό γεγονός για τους φίλους του αυτοκινήτου είναι η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα που φέτος θα πραγματοποιηθεί 11 έως και 19 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας με το Autonomous.gr να είναι Χορηγός Επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.autokinisiexpo.gr

Αυτοκίνηση FISIKON 2017
Πότε: Σάββατο 11 – Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017
Δευτέρα – Παρασκευή: 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00
Που: Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού

Εισιτήρια
Γενική Είσοδος: 6 ευρώ
Μειωμένο Εισιτήριο: 3 ευρώ
(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Η φετινή διοργάνωση όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχει τη στήριξη των μελών του Συνδέσμου εισαγωγέων – αντιπροσώπων αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.Α.). Ένα επιπλέον στοιχείο που αναβαθμίζει την εικόνα της και θα αποτελέσει πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πρόκειται για τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εκθέτες με αιχμή του δόρατος τις Πρεμιέρες που έκαναν παγκόσμιο ντεμπούτο στην πρόσφατη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Οι Πανελλήνιες Πρεμιέρες των αυτοκινητοβιομηχανιών που συμμετέχουν στην έκθεση ξεπερνούν τις 15 και πρόκειται για νέα μοντέλα που έχουν σημαντικό ενδιαφέρουν για την ελληνική αγορά και συνδυάζουν οικολογική συμπεριφορά, ασφάλεια, τεχνολογία και συνδεσιμότητα. Μεγάλος είναι ο αριθμός των νέων αναβαθμισμένων εκδόσεων που θα εμφανιστούν στη μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου..

Επίσης στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του after market ενώ διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και την προστασία των αυτοκινήτων τους.

Τέλος, τα δωρεάν test drives θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3, ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, ΣΠΟΡ FM 94.6, AUTO TΡΙΤΗ, AUTOMOTO, NEWSAUTO.GR, AUTONOMOUS.GR, LIVEMEDIA.GR, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των περιοδικών: 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR, CAR and DRIVER, ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, autoSERVICE, TRUCK & BUS NEWS και ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.