Η BMW τρολάρει την Mercedes με τον πρώην CEO να οδηγάει μια BMW i8 Roadster [video]

“Επιτέλους ελεύθερος” αισθάνεται ο Dieter Zetsche, πρώην CEO του Ομίλου Daimler οδηγώντας μια ηλεκτρική BMW i8 Roadster την τελευταία μέρα του στην Mercedes Benz. Το βίντεο ξεκινάει εμφανίζοντας τον Dieter Zetsche να χαιρετάρει τους υπαλλήλους της εταιρείας αποχωρώντας από το γραφείο του και να οδηγείται στο σπίτι του με μια S-Class. Ωστόσο, όταν φτάνουν στο σπίτι, το βίντεο δείχνει το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ και τον πρώην CEO της Mercedes να φεύγει με την i8 Roadster. Στο τέλος του βίντεο η BMW ευχαριστεί τον Dieter Zetsche για την μεγάλη συμβολή του στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

CEO Mercedes BMW i8 Roadster, Η BMW τρολάρει την Mercedes με τον πρώην CEO να οδηγάει μια BMW i8 Roadster [video]

Μετά από 13 χρόνια στην ηγεσία της εταιρείας, ο Dieter Zetsche παραδίδει τη σκυτάλη στο διάδοχό του, τον 49χρονο Ola Kallenius. Η μεγαλύτερη σκιά που βαραίνει την πολύχρονη θητεία του Dieter Zetsche είναι το Dieselgate, το σκάνδαλο των παραποιημένων τιμών ρύπων που προκάλεσε βαρύτατο πλήγμα στην εταιρεία αλλά σε όλες τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

Δεν μπορεί να γίνει μια διαφήμιση σαν αυτή χωρίς της συγκατάθεση της Benz.
Και αυτό ακριβώς έχει γίνει καθώς θέλουν να δείξουν την νέο εποχή BMW-Mercedes να δουλεύουν μαζί για το μέλλον των ηλεκτρικών, αυτόνομης οδήγησης, “πόλεμο” (δασμοί) από Αμερική και ανταγωνισμό (Tesla).

vasilisN9

Ένα μεγάλο μπράβο στην Mercendes-Benz για αυτό.

Agnostos13

Ίσως η Daimler (Mercedes-Benz) αναζητάει νέους συμπαίκτες εντός των τοιχών τώρα που ετοιμάζεται να σταματήσει την συνεργασία με το Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. Στην ΒΜW και σε συνεργασία με την Toyota έχουν κάνει καλή δουλειά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και ίσως είναι πλέον έτοιμοι να “βοηθήσουν” και την Mercedes σε αυτόν τον τομέα…

Chris_BMW

Και μιας και μιλάμε για τέτοιου είδους διαφημίσεις ποστάρω μια που πολλοί ίσως να μην έχουν δει καθότι χαρακτηρίζετε σαν απαγορευμένη και η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τη Mercedes άσχετα αν ποτε δεν θα το παραδεχτούν !
https://youtu.be/CJB3MIWB-_8

Για όσους δεν γνωρίζουν γερμανικά στο τέλος του σποτ γράφει « αναγνωρίζει τους κινδύνους προτού εμφανιστούν» χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.