Ford: Πάνω από 1.000 απολύσεις στην Ισπανία

Ford, Ford: Πάνω από 1.000 απολύσεις στην Ισπανία

Tην περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η Ford, στην Ισπανία, στο εργοστάσιό της στη Βαλένθια, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι απολύσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των αλλαγών που δρομολογεί η εταιρεία σε ό,τι αφορά την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ευρώπη, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας και όπως μεταδίδει το Reuters. «Η Ford θα συνεργαστεί εποικοδομητικά με τους συνδικαλιστικούς εταίρους της για να μειώσει τον αντίκτυπο» των απολύσεων, ανέφερε η εκπρόσωπος.

Πέρυσι, η Ford είχε δηλώσει ότι καθυστερούσε τις επενδύσεις παραγωγής στην Ισπανία, σημειώνοντας ότι θα επιμείνει στο σχέδιό της να ξεκινήσει την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων εντός δεκαετίας, στο ισπανικό εργοστάσιό της.

Και το project παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων θα συνεπαγόταν περικοπές θέσεων εργασίας, όπως είχε αναφέρει η Ford.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple CarPlay CarPlay

Ford: Θα παραμείνει στο Apple CarPlay – GM: Καταργεί σταδιακά την υποστήριξη

Ο CEO της Ford δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξη για το CarPlay λόγω της δημοτικότητάς του στους πελάτες της.

Cars Ford

Ford: Δημιουργεί νέο τμήμα για την αυτοματοποιημένη τεχνολογία οδήγησης

Η Ford ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας εξ ολοκλήρου θυγατρικής που ονομάζεται Latitude AI για να ηγηθεί των προσπαθειών της για την ανάπτυξη ενός συστήματος αυτοματοποιημένης οδήγησης χωρίς επίβλεψη.

Cars Ford

Ford: Διακόπτει προσωρινά την παραγωγή του ηλεκτρικού F-150 Lightning

H Ford προχώρησε σε ανακοίνωση που αφορά το «πάγωμα» της παραγωγής του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου F-150 Lightning για άλλη μια εβδομάδα.

Cars Ford Google

Ford & Google: Νέα συνεργασία αλλάζει τα δεδομένα

Αυτό το εγχείρημα έχει σκοπό να εφαρμοστεί στα ηλεκτρικά και αυτόνομα αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Ford.