Λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2017, ετοιμάζουμε βαλίτσες για την Ελβετία και το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για να καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αυτόνομη οδήγηση, τα connected cars και τις έξυπνες πόλεις.
Αφορμή για τις επισκέψεις του Techblog στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου είναι το αδερφάκι του Autonomous.gr που βρίσκεται στον ελληνικό ιντερνετικό αέρα από το καλοκαίρι του 2016. Με το Autonomous.gr παίρνουμε μέρος στην μεγαλύτερη τεχνολογική και εμπορική επανάσταση της δεκαετίας μας.
Με το Autonomous έχουμε επισκεφτεί τις εκθέσεις αυτοκινήτου του Παρισιού (Paris Motor Show 2016), του Ντιτρόιτ (NAIAS 2017) και τώρα ετοιμαζόμαστε για Γενεύη! Μείνετε συντονισμένοι για πολύ τεχνολογία από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS 2017). Η τεχνολογία μας ενώνει!
Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί 9-19 Μαρτίου 2017.
Η Γενέβη είναι στην Ελβετία
Panos, μάλλον το έχουμε “κάψει” από τα πολλά ταξίδια.
Εκεί θα πάμε πάντως! Το εισιτήριο γράφει Γενεύη 🙂
Κώστα! Lamborghini huracan performante!
Βγάλε καμία φωτο και ας μην είναι αυτόνομο!
jonjon, copy that!