Αποστολή: Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2017, ετοιμάζουμε βαλίτσες για την Ελβετία και το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για να καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αυτόνομη οδήγηση, τα connected cars και τις έξυπνες πόλεις.

Αφορμή για τις επισκέψεις του Techblog στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου είναι το αδερφάκι του Autonomous.gr που βρίσκεται στον ελληνικό ιντερνετικό αέρα από το καλοκαίρι του 2016. Με το Autonomous.gr παίρνουμε μέρος στην μεγαλύτερη τεχνολογική και εμπορική επανάσταση της δεκαετίας μας.

Με το Autonomous έχουμε επισκεφτεί τις εκθέσεις αυτοκινήτου του Παρισιού (Paris Motor Show 2016), του Ντιτρόιτ (NAIAS 2017) και τώρα ετοιμαζόμαστε για Γενεύη! Μείνετε συντονισμένοι για πολύ τεχνολογία από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS 2017). Η τεχνολογία μας ενώνει!

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί 9-19 Μαρτίου 2017.

Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2017 Techblog, Αποστολή: Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Η Γενέβη είναι στην Ελβετία

jonjon

Κώστα! Lamborghini huracan performante!
Βγάλε καμία φωτο και ας μην είναι αυτόνομο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.