Cars

Hands-on video από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης παρέα με το Autonomous.gr και δοκιμάζουμε όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων για το 2017. Πιο συγκεκριμένα, δοκιμάζουμε τα συστήματα πληροφόρησης και διασκέδασης των νέων Picanto, Ibiza, Swift, Yaris, Qashqai, i30, Insignia, XC60 και Panamera 4S Hybrid. Δείτε τα βίντεο.

KIA Picanto 2017

Nissan Qashqai 2017

Opel Insignia Grand Sport 2017

Hyundai i30 Wagon 2017

Seat Ibiza 2017

Suzuki Swift 2017

Toyota Yaris 2017

Volvo XC60 2017

Porche Panamera 4S Hybrid

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2017 16:29

Σχόλια

  • προσωπικα το περισσοτερο εντυπωσιακο Multimedia το έχει το volvo απο θέμα εμφάνισης επειδη πιάνει όλη σχεδόν την κονσόλα. Βέβαια το συστημα της Porsche σε ποιοτητα ρυθμισεις ανάλυση χρηστικότητα δεν παίζεται. Το qashqai δεν εχει να δειξει κατι παράνω απο το προηγούμενο μοντελο που κυκλοφορεί στη χώρα μας που κατ εμε επειδη το έχουμε στην οικογένεια δεν μου λεει κατι προσωπικα το βρίσκω κάπως μουντό βεβαια απο το να μην εχεις καθολου οθονη στο αμαξι η να εχεις τις παλιου τυπου διχρωμες το προτιμω με κλειστα ματια. Απο την αλλη μου έκανε θετική εντύπωση το Multimedia του insignia και αν κρινω απο αυτο του Astra k και αν αναμένω κάποιες βελτιώσεις που ακούστηκαν ότι θα υπάρξουν θα είναι ένα πολύ πρακτικό και εύχρηστο mutimedia system

  • @techblog Απ'όλα αυτα που δοκιμάσατε ποιο ηταν το ποιο εύκολο και ποιο το ποιο δύσκολο,
    και να συνδεθεί με κινητό αλλα και να συνυπάρξει κανείς στον πραγματικο κοσμο.

  • Παιδιά, το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό στο Volvo XC60, εύκολο στη χρήση είναι αυτό του Toyota Yaris.

  • Το πιο εντυπωσιακό σίγουρα ήταν του Volvo και ταχύτατο, όχι οτι της Porsche πήγαινε πίσω.
    Στα πιο οικονομικά αυτοκίνητα όμως για μένα το καλύτερο ήταν του Ibiza, πρακτικό, εύκολο στη χρήση, όμορφο και σχετικά γρήγορο. Επίσης παρατήρησα στον αποθηκευτικό χώρο από κάτω είχε και ασύρματη φόρτιση, οπότε πλήρες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.