Μποτιλιάρισμα τέλος, με το Hum Rider [Video]

Hum Rider Verizon, Μποτιλιάρισμα τέλος, με το Hum Rider [Video]

Ατελείωτες ώρες κολλημένος μέσα στην κίνηση, αν δεν έχεις μηχανάκι δεν παλεύεται στο κέντρο στην Αθήνας και σε άλλες μεγαλουπόλεις εκτός αν έχεις το Hum Rider ένα ογκώδες SUV που “καταβροχθίζει” την κίνηση και προσπερνάει τους υπόλοιπους οδηγούς κοιτώντας τους… από ψηλά!

Το Hum Rider είναι ένα τροποποιημένο Grand Cherokee με υδραυλικό σύστημα που ανυψώνει το όχημα και το κινεί με τους βραχίονες σε πλήρη ανάπτυξη. Το όχημα «transformer» είναι δημιούργημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless για να διαφημίσει το Hum, ένα σύστημα για connected cars.

Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για το Hum Rider, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι θα έκανε πολλούς οδηγούς χαρούμενους και θα τους έδινε λύση κάθε φορά που θα ήταν κολλημένοι σε ένα μποτιλιάρισμα.

Hum Rider Verizon, Μποτιλιάρισμα τέλος, με το Hum Rider [Video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μπλατσαρας

Ότι τι; εγώ είμαι ο μάγκας και εσείς οι χαζοί που περιμένετε απλά τη σειρά σας;

Κωνσταντίνος

Γιωργος Μπλατσαρας-48 χρονων-οδηγος fiat Seicento

NikosAr

Εντυπωσιακό !!

John

Επιτελους! Κωστα πού κανουμε προπαραγγελιες???

Ioannis

φοβερο εχει πολλα θετικα γλυτωνεις κινηση, αν εισαι λατρης του off road δεν φοβασαι να διασχισεις ποταμι και επισης σε πλημμυρες ιδιως στην αμερικη που γινεται χαμος θα ηταν καλη γκατζετια δεν σου μπαινει μεσα το νερο

Vai

Ρε παιδια οσοι εισαστε μιας συγκεκριμενης γενιας, θυμιστε μου λιγο αλλα σε ποιο cartoon στο juniors tv βλεπαμε κατι αναλογο?

bezilys

@Κωνσταντίνος χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.