Η Lidl Ελλάς τοποθετεί σταθμούς φόρτισης σε καταστήματά της

, Η Lidl Ελλάς τοποθετεί σταθμούς φόρτισης σε καταστήματά της

Η Lidl Ελλάς επενδύει στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης και προχωρά στην εγκατάσταση του πρώτου σταθμού της εταιρίας πράσινης φόρτισης με ηλεκτρική ενέργεια, στο νέο της κατάστημα στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής. Μέχρι το τέλος του έτους η εταιρεία προγραμματίζει την εγκατάσταση ενός επιπλέον σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον Πειραιά.

Η πρόσβαση στον σταθμό φόρτισης είναι ελεύθερη για όλους, πελάτες και μη, οι οποίοι θα μπορούν να φορτίζουν δωρεάν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η ισχύς του συγκεκριμένου σταθμού (22kW) επιτρέπει την φόρτιση ενός μόνο οχήματος τη φορά, ενώ βασίζεται σε έναν έξυπνο συνδυασμό σημείων φόρτισης ΑC και DC, με 2 λειτουργίες CCS και CHAdeMo.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.

Cars GIMS Qatar 2023

Geneva International Motor Show Qatar 2023: Απολογισμός

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ κλείνει με εντυπωσιακή επισκεψιμότητα 180.000 επισκεπτών σε διάστημα 10 ημερών.

Cars GIMS Qatar 2023

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν την έκθεση GIMS Qatar 2023.

Cars featured GIMS Qatar 2023

8.000 χλμ. με δυο ηλεκτρικά van Volkswagen ID Buzz [GIMS Tour d’Excellence]

Αυτή η διαφορετική αποστολή στο τιμόνι δύο 100% ηλεκτρικών Volkswagen ID Buzz πέρασε από Ευρώπη, Βαλκάνια, την Ελλάδα(!) και άλλες χώρες, χωρίς βοήθεια.