Ένα βήμα πιο πέρα θέλει να πάει η Tesla και στην Ελλάδα με τηην έναρξη πρακτικής άσκησης διαρκείας 5-6 μηνών στην Αθήνα.
Ένα βήμα πιο πέρα θέλει να πάει η Tesla και στην Ελλάδα με τηην έναρξη πρακτικής άσκησης διαρκείας 5-6 μηνών στην Αθήνα και αναζητεί τον επόμενο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, που θα εντοπίζει τυχόν προβλήματα στους ηλεκτρικούς κινητήρες.
Η αμερικανική φίρμα θέλει να εστιάσει στον εντοπισμό των προβλημάτων στους ηλεκτρικούς κινητήρες της, ώστε να τα διευθετεί και να παρουσιάζει πιο αξιόπιστα τα μοντέλα της. Η εταιρεία του Elon Musk αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για το modeling και τη μέτρηση των προβλημάτων στα ηλεκτρικά μοτέρ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Αυτό θα γίνει μέσω πρακτικής άσκησης, η οποία θα διαρκέσει από 5 έως 6 μήνες και θα λάβει χώρα στην Αθήνα, με το άτομο που θα επιλεγεί, να εργάζεται ως μέλος της ομάδας τεχνολογίας κινητήρων Tesla στην πρωτεύουσα.
Επίσης, η αμερικανική εταιρεία αναφέρει στην φόρμα της για τους υποψήφιους, που επιθυμούν να κάνουν αίτηση, ότι η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, ενώ γίνεται λόγος για πλήρης απασχόληση.
Το Tesla Cybercab έχει κατανάλωση 165 Wh/μίλι και ανακηρύσσεται το πιο αποδοτικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ever, δηλαδή περίπου 10,25 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.
Ιδιοκτήτης Tesla Model 3 κέρδισε αγωγή κατά της εταιρείας για ψευδή διαφήμιση του FSD — αποζημίωση 10.600 δολαρίων και η Tesla δεν εμφανίστηκε στη δίκη.
…έδεσε….