Sony Vision-S: Concept car [CES 2020]

Η Sony κατά την διάρκεια της CES 2020 παρουσίασε το λογότυπο του PS5 καθώς και ένα concept για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο οποίο παρουσιάζονται αρκετές τεχνολογίες της εταιρείας όπως αισθητήρες, κάμερες καθώς και συστήματα ψυχαγωγίας των επιβατών.

, Sony Vision-S: Concept car [CES 2020]

Το Vision-S1 όπως ονομάζεται ενσωματώνει συνολικά 33 αισθητήρες στο εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου ενώ έχουν τοποθετηθεί πολλαπλές widescreen οθόνες. Οι αισθητήρες αυτοί θα αναλάβουν να εντοπίσουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αντικείμενα αλλά ανθρώπους. Επιπλέον, η Sony προσφέρει 360 audio και always on συνδεσιμότητα. Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει μια μεγάλη οθόνη που παρέχει όλες τις πληροφορίες στον οδηγό ενώ στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού έχουν τοποθετηθεί δύο οθόνες οι οποίες μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο για τους επιβάτες που κάθονται στα πίσω καθίσματα.

, Sony Vision-S: Concept car [CES 2020]

Μαζί με όλα αυτά, ο Ιαπωνικός κολοσσός ανέπτυξε και νέους αισθητήρες οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ανάλυση του δρόμου ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν στην γρηγορότερη αντίδραση του συστήματος πέδησης όταν αυτό είναι αναγκαίο.

, Sony Vision-S: Concept car [CES 2020]

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενσωματώνει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με συνολικά 268 ίππους με μέγιστη ταχύτητα τα 240 χιλιόμετρα την ώρα και 0-100 σε 4.8 δευτερόλεπτα.

, Sony Vision-S: Concept car [CES 2020]

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Vision-S της Sony δεν αναμένεται να μπει στην γραμμή παραγωγής αφού θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να παρουσιάσει η Sony τις νέες τεχνολογίες της.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Same

Και καλά θα κάνει να μην βγάλει γιατί αν κρίνεις απ το πρότυπο γ@μ#τα…
Τηλεόραση με ρόδες και ambient Light είναι.

Τακης

Γουστα ειναι αυτα. Για εμενα ειναι πανεμορφο μεσα και εξω , και λειτουργικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.