Η Tesla αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Μεξικό

Tesla Μεξικό, Η Tesla αναμένεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο Μεξικό

O υπουργός Εξωτερικών του Μεξικού Marcelo Ebrar αποκάλυψε ότι η Tesla μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να επεκταθεί στο Μεξικό.

Η ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla έχει επιλέξει το Μεξικό ως τοποθεσία για την επέκταση των δραστηριοτήτων της και ο επικεφαλής της εταιρείας, Elon Musk θα μιλήσει με τον Μεξικανό πρόεδρο Andres Manuel Lopez Obrador.

Ο Ebrar δήλωσε επίσης ότι η ημερομηνία της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Musk και του Obrador θα ανακοινωθεί αργότερα το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ίδιος αρνήθηκε να κατονομάσει τη συγκεκριμένη τοποθεσία για την επέκταση της Tesla στο Μεξικό.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple ChatGPT Elon Musk

iOS 18: Ο Elon Musk απειλεί να απαγορεύσει τις συσκευές Apple επειδή ενσωματώνουν το ChatGPT

Ο Elon Musk απείλησε να απαγορεύσει τις συσκευές Apple από τις εταιρείες του λόγω της ανακοίνωσης της Apple ότι ενσωματώνει το ChatGPT.

Gear AI Elon Musk featured

Elon Musk -xAI: Ετοιμάζει υπερυπολογιστή για να φέρει μια καλύτερη έκδοση του Grok

Ο Εlon Musk είπε στους επενδυτές αυτόν τον μήνα ότι η startup του xAI σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν υπερυπολογιστή μέχρι το φθινόπωρο του 2025.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.