Τετάρτη
17/05/2017

H Tesla αρνήθηκε συνεργασία με την Uber για αυτόνομα οχήματα

elon musk

Όσον αφορά στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης η Uber είναι ένα από τα ονόματα που εργάζεται πάνω στο δικό της project. Tο ίδιο κάνει κι η Lyft, η οποία συνεργάζεται πλέον με την GM και την Waymo, προκειμένου να αναπτύξει την συγκεκριμένη τεχνολογία για το μέλλον.

Φαίνεται πως και η Uber επεδίωξε να κάνει παρόμοια συμφωνία με την Tesla, ωστόσο, η εταιρεία του Elon Musk δεν δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας.

Οι πληροφορίες έρχονται από το βιβλίο του Adam Lashinsky, συγγραφέα και συντάκτη του περιοδικού Fortune, στο οποίο ο CEO της Uber, Travis Kalanick, αναφέρεται στην πρόταση που έκανε στον Musk, αλλά ο CEO της Tesla δεν ήταν καθόλου δεκτικός.

Ο Travis Kalanick αναφέρει: “I said, ‘Look man, we should partner.’ Elon spent the rest of the call convincing me that it’s too far out, and it’s not realistic, that I should just stick to what we do best and be focused, or I’m going to f— it all up. That’s when I knew Tesla was competing”.

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Techskepticon λέει:

    ξύδι… ο iron man δε μασάει. Μαζί με το airbnb το uber είναι απλά ένα portal. Σαν τη Σούλα στο τηλεφωνικό κέντρο του ράδιο ταξί.

    Απλά είναι πιο μοντέρνα

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.