Το ChatGPT θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τους φωνητικούς βοηθούς της General Motors

ChatGPT General Motors, Το ChatGPT θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τους φωνητικούς βοηθούς της General Motors

To ChatGPT της OpenAI θα μπορούσε σύντομα να τροφοδοτήσει εικονικούς βοηθούς στα οχήματα της General Motors, με την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία να διερευνά πιθανές χρήσεις.

Η Semafor ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι «άτομα με γνώση του προϊόντος» είχαν δηλώσει ότι η GM χρησιμοποιούσε την υπηρεσία cloud της Microsoft Azure, η οποία περιλαμβάνει ένα ChatGPT API, για να αναπτύξει έναν εικονικό προσωπικό βοηθό για τα οχήματά της. Ο αντιπρόεδρος της GM, Scott Miller, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το έργο σε συνέντευξή του στο Reuters την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι «το ChatGPT θα είναι σε όλα». Ο Miller ισχυρίστηκε ότι το chatbot θα μπορούσε να ωθήσει τα πράγματα πέρα ​​από τις φωνητικές εντολές που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος στα οχήματα, παρέχοντας στους οδηγούς πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του οχήματός τους, όπως να συμβουλεύει τον οδηγό σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνει όταν εμφανίζεται μια διαγνωστική λυχνία στο ταμπλό ή να καθοδηγεί τον χρήστη για το πώς να αλλάξτε ένα σκασμένο ελαστικό προβάλλοντας μια επίδειξη βίντεο στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του οχήματος.

Ο βοηθός της Ford που δεν έχει ακόμη κατονομαστεί θα μπορούσε επίσης να προγραμματίσει λειτουργίες όπως κωδικούς γκαραζόπορτας ή να ενσωματώσει προγράμματα χρηστών από ένα ημερολόγιο για να υπενθυμίζει στον οδηγό τυχόν επερχόμενες συναντήσεις και εργασίες. Σύμφωνα με τη Semafor , ο φωνητικός βοηθός της GM δεν θα συμπεριφέρεται απαραίτητα όπως το ChatGPT ή το Bing Chat, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να εφαρμόσει ένα «επίπεδο συγκεκριμένου αυτοκινήτου» στην τεχνολογία του OpenAI.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT

Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ChatGPT χωρίς να έχεις λογαριασμό

H OpenAI επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας τη χρήση του ChatGPT χωρίς λογαριασμό.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software ChatGPT featured

Sora: Το νέο εργαλείο text-to-video της OpenAI θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η OpenAI αποκάλυψε το Sora, το μοντέλο παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης της που δημιουργεί βίντεο από μηνύματα κειμένου.

Software ChatGPT

Δάσκαλοι χρησιμοποιούν το ChatGPT για να βαθμολογήσουν γραπτά

Xρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την αξιολόγηση των εργασιών και των διαγωνισμάτων των μαθητών κάνουν ορισμένοι δάσκαλοι.