Το νέο Volkswagen Golf MK8 με next-gen τεχνολογίες

Με ανανεωμένη εμφάνιση, next-gen τεχνολογίες και πληθώρα επιλογών στον κινητήρα η Volkswagen ανακοίνωσε το όγδοης γενιάς Golf, MK8. Στο Golf MK8 έχει τοποθετηθεί μία οθόνη στο κέντρο του αυτοκινήτου μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέγξει πλήρως το αυτοκίνητο. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ο χρήστης να ενεργοποιήσει το Head-Up Display (HUD) το οποίο θα ενημερώνει τον οδηγό για την κυκλοφορία στους δρόμους μέσω του συστήματος επικοινωνίας Car2X το οποίο μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από άλλα οχήματα που βρίσκονται έως και 800 μέτρα μακρυά.

, Το νέο Volkswagen Golf MK8 με next-gen τεχνολογίες

Στο αυτοκίνητο έχει εφαρμοστεί και το πρότυπο OCU (ηλεκτρική μονάδα συνδεσιμότητας) το οποίο μπορεί να υποστηρίξει eSIM και online υπηρεσίες όπως “We Connect” και “We Connect Plus”.

, Το νέο Volkswagen Golf MK8 με next-gen τεχνολογίες

Η Volkswagen θα κυκλοφορήσει το Golf MK8 με 10 διαφορετικές επιλογές στον κινητήρα, εκ των οποίων οι μισοί θα είναι hybrid και θα ενσωματώνουν τα μοντέρνα 48-volt ηλεκτρικά συστήματα. Τα τρία υβριδικά μοντέλα eTSI θα συνδυάζονται με δύο plug-in (PHEV) προσφέροντας περίπου 60 χιλιόμετρα αυτονομία χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια από τις μπαταρίας των 13 kilowatt-hour. Αυτά τα PHEV είναι τα πιο ισχυρά που έχει ανακοινώσει η εταιρεία έως τώρα και έχουν 201 ίππους και 242 ίππους σε GTE sport hybrid.

, Το νέο Volkswagen Golf MK8 με next-gen τεχνολογίες

Οι καθαροί κινητήρες καύσης θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι σε TSI, TGI και TDI. Πιο συγκεκριμένα, το Golf MK8 θα μπορεί να εξοπλιστεί με κινητήρες TSI (έως και 108 άλογα), TGI (με 128 άλογα) με φυσικό αέριο ή κινητήρες TDI diesel (148 άλογα). Όλοι οι κινητήρες χρησιμοποιούν 17% λιγότερο καύσιμο και εκπέμπουν μόλις το 20%.

Το Golf MK8 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Δεκέμβριο του 2019.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

Του 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ

Του 2019 όχι του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.