Το YouTube έρχεται στο Volvo σας

Volvo, Το YouTube έρχεται στο Volvo σας

Volvo, Το YouTube έρχεται στο Volvo σας

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο «YouTube» θα προστεθεί σε όλα τα αυτοκίνητα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google, ως επόμενο βήμα στη συνεργασία μεταξύ της Volvo Cars και της Google.

Το YouTube θα είναι η πρώτη πλατφόρμα βίντεο που θα διατεθεί για download στα μοντέλα Volvo μέσω του Google Play. Πρόκειται για την αφετηρία της ενεργοποίησης του video streaming στα αυτοκίνητα.

Στη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι πιθανό να χρειαστεί στάση για φόρτιση. Χάρη στην δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο στο αυτοκίνητο, οι οδηγοί Volvo μπορούν να αξιοποιήσουν αυτό το διάλειμμα απολαμβάνοντας live streaming, ειδήσεις, εκπομπές ή το πιο πρόσφατο βίντεο του αγαπημένου τους παραγωγού. Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη της υπηρεσίας κάνει την αναμονή στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστη, είτε περιμένει κανείς ένα φίλο είτε συνοδεύει τα παιδιά σε κάποια δραστηριότητα.

Φυσικά, η Volvo Cars δεν κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό στην ασφάλεια και θα επιτρέπει την παρακολούθηση βίντεο μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι πλήρως σταθμευμένο.

Η συνεργασία μεταξύ του Volvo Car Group και της Google ξεκίνησε όταν το Volvo Car Group ανακοίνωσε ότι θα είναι το πρώτο που ενσωματώνει ένα σύστημα infotainment με βάση το Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google.

Volvo, Το YouTube έρχεται στο Volvo σας

Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο, η Volvo Cars και η Google ανακοινώνουν σήμερα ότι οι πελάτες σύντομα θα μπορούν να κάνουν λήψη εφαρμογών πλοήγησης όπως η Sygic και η Flitsmeister, εφαρμογών φόρτισης όπως η Chargepoint και η Plugshare και εφαρμογών στάθμευσης όπως η SpotHero και η ParkWhiz όπου είναι διαθέσιμες.

Η εισαγωγή της αναπαραγωγής βίντεο συμπίπτει με την ανακοίνωση της Volvo Cars, σύμφωνα με την οποία στόχος είναι τα αυτοκίνητα Volvo να διασυνδεθούν απρόσκοπτα στο οικοσύστημα των συσκευών που επικοινωνούν με το Google Assistant, κάτι το οποίο ουσιαστικά μεταβάλλει τα Volvo σε έξυπνες συσκευές. 

Η διασύνδεση με το Google Assistant και η εισαγωγή του YouTube επιτρέπουν στα αυτοκίνητα Volvo να λειτουργούν ως προέκταση του οικείου περιβάλλοντος των οδηγών.

Συνδυάζοντας ένα infotainment σύστημα που μπορεί να ανταγωνιστεί πολλές παρόμοιες οικιακές συσκευές, αλλά και τον έμφυτο ξεκούραστο χαρακτήρα των εσωτερικών Volvo -προστατευμένα περιβάλλοντα που απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους και προσφέρουν άνετες θέσεις-, το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμεύσει ως επιπλέον προσωπικός χώρος, απαλλαγμένος από περισπασμούς.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.