Acer Predator 17X & Predator G1: Επίσημα οι νέες προτάσεις για gamers

Μαζί με τα Acer Liquid Zest Plus και Αcer Aspire S 13, η εταιρεία από την Ταϊβάν στο χθεσινό της event στη Ν. Υόρκη, ανακοίνωσε επίσημα το Acer Predator 17X gaming laptop και Acer Predator G1 gaming desktop.

Acer Predator 17X
Ξεκινάμε με το Acer Predator 17X laptop, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Oculus Rift και HTC Vive VR headsets. Ενσωματώνει οθόνη 17.3 ιντσών που μπορεί να φτάσει με ανάλυση έως και 4K, επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής Intel Core i7-6820HK, 64GB DDR4 RAM, Nvidia GTX 980 κάρτα γραφικών και παραμετροποιήσιμο RGB lighting για το keyboard.

Έχει τριπλό σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα, ζυγίζει 4.5 κιλά και η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 3 ωρών. Αρχικά θα κυκλοφορήσει Κίνα τον Μάιο, θα ακολουθήσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, τον Ιούνιο. Η τιμή του Acer Predator 17X ξεκινά από 2799 δολάρια.

acer predator 17x and g1, Acer Predator 17X & Predator G1: Επίσημα οι νέες προτάσεις για gamers

Acer Predator G1 desktop
Επόμενο είναι το Acer Predator G1 desktop, το οποίο αναφέρεται ως “portable” και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις 6th gen Intel Core i7 CPU, 64GB RAM, Nvidia Titan X γραφικά και 512GB SSD + 4TB HDD.

Η τιμή του ξεκινά από 2299 δολάρια, θα έρθει Ευρώπη Ιούνιο, ενώ ΗΠΑ και Κίνα τον Ιούλιο.

acer predator 17x and g1, Acer Predator 17X & Predator G1: Επίσημα οι νέες προτάσεις για gamers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚωσταςD.

σε λαπτοτ δεν βολευει να παιζεις παιχνιδια… (εμενα τουλαχιστον…). αλλα πιστευω οτι αν θελει καποιος λαπτοπ θα πρεπει να περιμενει τις επομενες nvidia amd… στα 14-16nm πλεον και με νεες αρχιτεκτονικες… τωρα για σταθερο φτιαχνεις μονος σου με οτι θες και πολυ οικονομικα σε σχεση με ετοιμες προτασεις…

Iwannhs

tubaneiros

Bloodmaster

Νεα γενια gaming. Ειχαμε και στο χωριο μας 64 gb ram. Θα την ξεσκίσει την μπαταρια ομως. Δεν νομιζω οτι βολευει ενα gaming laptop. Προσωπικη αποψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.