Alienware Concept UFO: Φορητό gaming PC που μοιάζει με το Switch [CES 2020]

Alienware Concept UFO, Alienware Concept UFO: Φορητό gaming PC που μοιάζει με το Switch [CES 2020]

Αν υπάρχει μία εκδήλωση στην οποία περιμένουμε να δούμε αρκετά παράξενα προϊόντα, αυτή είναι η CES 2020. Η Dell παρουσίασε το Alienware Concept UFO, ένα φορητό gaming PC το οποίο μοιάζει με το Nintendo Switch και θα τρέχει Windows 10.

Χαρακτηριστικά

Το Alienware Concept UFO χρησιμοποιεί τον modular σχεδιασμό του Switch με τη διαφορά ότι είναι κάποιο είδος φορητού υπολογιστή. Η Dell δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για το hardware πέρα από το ότι θα έχει έναν 10th Gen Intel επεξεργαστή.

Όλο το κύριο hardware είναι τοποθετημένο στο κύριο σώμα το οποίο διαθέτει μία οθόνη 1200p με διαγώνιο 8 ίντσες. Επιπλέον, αν και το Alienware Concept UFO δεν προορίζεται καθαρά για gaming χρήση θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει, τουλάχιστον αξιοπρεπώς, νέους τίτλους παιχνιδιών.

Alienware Concept UFO, Alienware Concept UFO: Φορητό gaming PC που μοιάζει με το Switch [CES 2020]

Ακριβώς όπως και το Switch, το Alienware Concept UFO έχει δύο αποσπώμενα χειριστήρια τα οποία κουμπώνουν στο κύριο σώμα. Στις ίδιες υποδοχές θα μπορούν να συνδεθούν αρκετά άλλα εξαρτήματα.

Από τη στιγμή που παραμένει ένας υπολογιστής, θα τρέχει Windows 10 και το UI θα βασίζεται σε έναν custom launcher. Επιπλέον, θα έχει δύο θύρες USB type-C που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση περιφερειακών και τη φόρτιση.

Διαθεσιμότητα

Δυστυχώς, η Dell δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά το Alienware Concept UFO, κάτι απόλυτα λογικό γιατί αποτελεί αντιγραφή του Switch. Ωστόσο, θεωρούμε ότι πρόκειται για μία συσκευή που παρουσιάζει τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για τη δημιουργία ενός πραγματικά φορητού gaming PC.

Alienware Concept UFO, Alienware Concept UFO: Φορητό gaming PC που μοιάζει με το Switch [CES 2020]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Alienware Dell Samsung

Alienware: Η επερχόμενη οθόνη QD-OLED της θα κοστίζει 1.299 $

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει μια gaming οθόνη 34 ιντσών, η οποία θα έχει τη νέα Quantum Dot OLED της Samsung.

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Software Dell Alienware

Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας Dell και Alienware

Το ελάττωμα επιτρέπει σε έναν εισβολέα να έχει πρόσβαση σε πλήρη δικαιώματα σε επίπεδο πυρήνα στα Windows.

Games Alienware

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

Νέα φορητά και desktop gaming PCs, εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές και γραφικά από NVIDIA και AMD με κορυφαία ταχύτητα και χαρακτηριστικά για δυνατές εμπειρίες gaming.