Ανταλλακτικά και εγχειρίδια επισκευής για M1 MacBook προστέθηκαν στο Self Repair της Apple

M1 MacBook, Ανταλλακτικά και εγχειρίδια επισκευής για M1 MacBook προστέθηκαν στο Self Repair της Apple

Στα τέλη του 2021, η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα Self Service Repair που θα παρείχε στους πελάτες πρόσβαση σε ανταλλακτικά, εργαλεία και λεπτομερή εγχειρίδια επισκευής για προϊόντα της εταιρείας. Αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο στις ΗΠΑ με ανταλλακτικά και εγχειρίδια επισκευής για iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE 2022.

Τώρα, το πρόγραμμα ενημερώθηκε με ανταλλακτικά και εγχειρίδια επισκευής για όλα τα μοντέλα M1 MacBook, συμπεριλαμβανομένου του 13″ MacBook Air και τα μοντέλα MacBook Pro 13, 14 και 16 ιντσών.

Τα manual είναι αρκετά μεγάλα και δείχνουν στο χρήστη πως να επιδιορθώνει προβλήματα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου, την οθόνη, πως να κάνει αλλαγή μπαταρίας, να αλλάζει το trackpad και να αντικαθιστά μεμονωμένες πλακέτες μονάδων όπως το MagSafe, το Touch ID και τα στοιχεία USB-C που ενδέχεται να έχουν φθαρεί ή χαλάσει.

Ανταλλακτικά για διάφορες επισκευές παρατίθενται και είναι έτοιμα προς αγορά, όπως και εργαλεία για τις εργασίες. Το εγχειρίδιο λέει ποια εξαρτήματα και εργαλεία μπορεί να χρειαστούν για την επισκευή. Ορισμένα εξαρτήματα όπως τα καλύμματα του πληκτρολογίου είναι μίας χρήσης, που σημαίνει ότι εάν αφαιρεθεί ένα καπάκι πλήκτρων από το πληκτρολόγιο, δεν μπορεί να το χρησιμοποιηθεί πλέον και πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Self Service Repair είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με βλάβη σε iPhone ή Mac, αλλά απευθύνεται σε ανθρώπους με σχετικές γνώσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.