AOC, Φορητή οθόνη λειτουργεί μέσω USB δεν χρειάζεται άλλη τροφοδοσία

Σωστά διαβάσατε στον τίτλο, η AOC κυκλοφόρησε την νέα της “φορητή” οθόνη 16 ιντσών η οποία συνδεέται μέσω usb θύρας στον υπολογιστή σας και λειτουργεί κανονικά. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Η οθόνη AOC E1649FWU έχει ανάλυση 1366×768 pixels με κάδρο 16:9. Ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό και όπως θα διαπιστώσετε και από την φωτογραφία με το περιστρεφόμενο stand που διαθέτει μπορεί τοποθετηθεί τόσο σε landscape όσο και σε portrait διάταξη.

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποια hi-end οθόνη αλλά με τιμή στα 101 ευρώ (139 δολάρια Αμερικής) είναι μια πολύ καλή λύση για εξωτερική οθόνη ενός netbook. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο για την Αμερική, για Ευρώπη δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση.

, AOC, Φορητή οθόνη λειτουργεί μέσω USB δεν χρειάζεται άλλη τροφοδοσία

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis komis

δηλαδη για να καταλαβω,εχει μεσα μπαταρια ή απλως τροφοδοτειτε απο το usb????

Κώστας Βλαχάκης

Δεν εχει μπαταρια, ειναι USB powered.

teodore88

αν ειχε μια μπαταριουλα κ ειτσντιεμαιτ θα βολευε απειρα και στο ζμαρτφουν.. 😉

fnsgr

Αν είχε μπαταριούλα κι hdmi όχι μόνο θα βόλευε για smartphone αλλά και για “μόνιτορ” {και ειδικά με τέτοια ανάλυση και τιμή θα την έκανα προπαραγγελία!}!!

george

εγραψε ο απο πανω!!!

aggelos

@teodore88 το ειτσντιεμαιτ και το ζμαρτφουν σου με τρελενουν…μεχρι να τα βγαλω στο τι γραφεις μου πεταχτικαν τα ματια εξω ειπαμε οχι greeklish αλλα εσυ το παραεκανες…φιλικα..

petros7

+1 στον aggelos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.