Apple Mac Studio: Κάτι μεταξύ Mac Mini και Mac Pro

Mac Studio, Apple Mac Studio: Κάτι μεταξύ Mac Mini και Mac Pro

Mac Studio, Apple Mac Studio: Κάτι μεταξύ Mac Mini και Mac Pro

To Mac Studio αναμένεται να είναι μία ενδιάμεση πρόταση μεταξύ των Mac Mini και Mac Pro και θα παρουσιαστεί σύντομα. To Apple Mac Studio θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή της Apple.

Σχεδιαστικά, το Mac Studio θα θυμίζει κατά κύριο λόγο το Mac Mini, αλλά θα είναι πολύ πιο ισχυρό ως προς τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, αφού η Apple φέρεται να ετοιμάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις του, η μία με επεξεργαστή M1 Max και η άλλη με κάτι πολύ ισχυρότερο.

Η λογική της Apple είναι να προσφέρει με το νέο της μοντέλο κάτι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και οι επαγγελματίες που δεν θέλουν να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία για να αποκτήσουν έναν Mac Pro. Η Apple φέρεται να ετοιμάζει μία νέα οθόνη, την Apple Studio, η οποία θα μπορεί να συνδυαστεί με το νέο μοντέλο.

Σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Mac Studio και ποια θα είναι η τελική ονομασία του, ενώ παραμένει μυστήριο εάν το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μέρος του Peek Performance event που ετοιμάζει η Apple στις 8 Μαρτίου.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aλεξ

Ετσι θα διατηρήσουν την υψηλή τιμή του mac mini ενω θα λανσάρουν ενα καινούργιο αλλα ομοιο προϊον σε premium τιμή ακριβότερο του mac mini που θα εχει τον ιδιο επεξεργαστη ελαφρως ενισχυμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.