Apple: Νέο Magic Mouse 2, Keyboard και Trackpad 2 με Force Touch

Η Apple έκανε σήμερα διαθέσιμα τα νέα της αξεσουάρ για Mac υπολογιστές, αποκαλύπτωντας τα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad 2 με την τεχνολογία Force Touch η οποία υπάρχει ήδη στα MacBook, MacBook Pro Retina, Apple Watch αλλά και στα iPhone με την ονομασία 3D Touch.

Ένα κύριο χαρακτηριστικό των νέων περιφερειακών της Apple είναι το ότι πλέον οι μπαταρίες και στις τρεις συσκευές είναι ενσωματωμένες και η φόρτιση γίνεται με τη χρήση Lightning cable μέσα σε 2 ώρες και την αυτονομία να φτάνει τις τριάντα ημέρες. Επιπλέον, η σύνδεση των περιφερειακών με τους Mac υπολογιστές γίνεται με Bluetooth όπως και σε όλες τις ασύρματες συσκευές που είναι συμβατές που διατείθενται στην αγορά.

Apple Magic Mouse 2

Πέρασε καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο ασύρματο Magic Mouse (Οκτώβριος 2009) και έφτασε η ώρα της ανανέωσης με το Magic Mouse 2, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο στιβαρό σαν κατασκευή ενώ παράλληλα η χρήση του έγινε ακόμα πιο ομαλή.

Διαθέτει επιφάνεια Multi-Touch αλλά δεν προσφέρει την τεχνολογία Force Touch όπως το Magic Trackpad 2 και τα τελευταία MacBook.

Η τιμή του στην Αμερική φτάνει τα $79 και στην Αγγλία τις 65 λίρες (87 ευρώ).

apple, magic, mouse, keyboard, trackpad, 2, force, touch, Apple: Νέο Magic Mouse 2, Keyboard και Trackpad 2 με Force Touch

Apple Magic Keyboard

Ανανεώθηκε και το πληκτρολόγιο της Apple το οποίο είναι κατά 13% μικρότερο από το προηγούμενο, διαθέτει νέο μηχανισμό πλήκτρων για πιο ομαλή πληκτρολόγηση και αυξάνει τη σταθερότητα των πλήκτρων κατά 33%. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο το πληκτρολόγιο γίνεται ακόμα πιο στιβαρό ενώ στα πλήκτρα του θα δούμε τη νέα γραμματοσειρά San Fransisco, που πλέον χρησιμοποιείται από την Apple,

Η τιμή του στην Αμερική κυμάινεται στα $99 και στην Αγγλία τις 79 λίρες (106 ευρώ).

apple, magic, mouse, keyboard, trackpad, 2, force, touch, Apple: Νέο Magic Mouse 2, Keyboard και Trackpad 2 με Force Touch

Apple Magic Τrackpad 2

Μεγάλες αλλαγές έχουμε και στο νέο Trackpad το οποίο πλέον είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του κατά 29% και μπορούμε να το πατήσουμε παντού όπως τα Force Touch Trackpad στα τελευταία MacBook. Πλέον διαθέτει την τεχνολογία Force Touch η οποία αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στη γυάλινη επιφάνεια του Trackpad 2 εκτελώντας διαφορετικές εντολές ανάλογα με το πόση πίεση ασκούμε, όπως το αντιλαμβάνονται οι τέσσερις αισθητήρες πίεσης που διαθέτει η συσκευή.

Με τόσες καινοτομίες είναι αντιληπτό πως η τιμή έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με το Magic Trackpad 2 να τιμολογείται στις ΗΠΑ στα $129 και στην Αγγλία στις 109 λίρες (146 ευρώ).

apple, magic, mouse, keyboard, trackpad, 2, force, touch, Apple: Νέο Magic Mouse 2, Keyboard και Trackpad 2 με Force Touch

Πως σας φαίνονται τα νέα περιφερειακά της Apple; Θα τα τσιμπήσετε;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Ένα κάπως θετικό είναι ότι έχουν υποδοχή για να τις φορτίζεις με το καλώδιο του iPhone iPad. Έχω βαρεθεί να βάζω να βγάζω και να φορτιζω μπαταρίες στα 1ης γενιάς Magic Mouse και keyboard

Λευτερης

Τζάμπα! Ευτυχώς που έχουμε και την Apple που δεν αισχροκερδει σαν τους αλλους. Σε τιμή κοστους τα δινει η άτιμη. Magic price

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.