Beyond 4.0

ASUS EAH4770, Κάρτες γραφικών με Voltage Tweek

Μετά την επιτυχία που γνώρισαν οι κάρτες της σειράς EAH4890, η ASUS παρουσίασε τη νέα σειρά ASUS EAH4770, η οποία επίσης αξιοποιεί την επαναστατική τεχνολογία Voltage Tweak. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία αιχμής, μέσω της εφαρμογής SmartDoctor, εξασφαλίζει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξάνουν την τάση λειτουργίας της GPU απολαμβάνοντας έτσι βελτιωμένη απόδοση, η οποία στην περίπτωση της EAH4770 TOP φτάνει έως το εκπληκτικό +35%.

ASUS EAH4770

Οι κάρτες της σειράς ASUS EAH4770 Series αποδεικνύουν στην πράξη ότι η υψηλή απόδοση μπορεί να συνυπάρχει με την προσιτή τιμή χωρίς κανένα συμβιβασμό, αφού τις συνοδεύει ό,τι πιο σύγχρονο στις τεχνολογίες GPU όπως το στάδιο παραγωγής στα 40nm, η δυνατότητα υποστήριξης γραφικών DirectX 10.1, η υποστήριξη του HDMI 1.3, η τεχνολογία CrossFireX και Stream.

Έως και 35% Αύξηση της Απόδοσης με την Τεχνολογία Voltage Tweak
Εξοπλισμένες με την τεχνολογία Voltage Tweak και με την εφαρμογή SmartDoctor, οι κάρτες EAH4770 TOP/HTDI/512MD5 της ASUS μπορούν να ανεβάσουν την τάση λειτουργίας της GPU από το 0.95V στο 1.2V, καθώς και να αυξήσουν τις συχνότητες χρονισμού, της μεν GPU από τα 800MHz στα 971MHz, της δε μνήμης από τα 3400MHz στα 4600MHz. Τέτοια αναβάθμιση στην απόδοση δεν έχει προηγούμενο, γεγονός που αποτυπώνεται στο σκορ που επιτυγχάνει η EAH4770 στη δοκιμασία 3DMark Vantage Extreme Preset, το οποίο ανεβαίνει από το 3053 στο 4147 — μια απίστευτη βελτίωση στην ταχύτητα κατά 35%, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάρτα αναφοράς. Οι Gamers μπορούν πλέον να νιώσουν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει καθώς απολαμβάνουν μεταξένια γραφικά εξαιρετικού ρεαλισμού – κάτι που μόνο η ASUS EAH4770 TOP μπορεί να προσφέρει.

Εφαρμογή SmartDoctor για το πιο Ισχυρό Overclocking
To SmartDoctor της ASUS είναι μια κορυφαία εφαρμογή overclocking η οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Voltage Tweak, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα την τάση λειτουργίας της GPU των καρτών της σειράς EAH4770. Με λίγα, απλά κλικ οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν την τάση λειτουργίας και την απόδοση της κάρτας τους, χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώσουν το BIOS, διατρέχοντας τον κίνδυνο να προξενήσουν κάποια ζημιά στην κάρτα και χωρίς να πρέπει να ψαχουλεύουν στα τυφλά για να βρουν το κουμπί του overclocking στο πίσω μέρος του υπολογιστή τους.

Τεχνολογία ATI Stream
Η σειρά EAH4770 ενσωματώνει, εκτός των άλλων και την τεχνολογία ATI Stream, η οποία αξιοποιεί την τεράστια υπολογιστική ισχύ των επεξεργαστών γραφικών της AMD για να προσφέρει νέες δυνατότητες στην επεξεργασία βίντεο και την απόδοση γραφικών (graphics rendering), πέρα από τα παραδοσιακά σενάρια χρήσης. Έτσι έχουμε πιο ισορροπημένες πλατφόρμες, ικανές να τρέχουν γρηγορότερα από ποτέ, εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά στην υπολογιστική ισχύ. Με τη δημιουργία ενός πλήρους συστήματος ATI Stream, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εφαρμογές, το λογισμικό και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση υψηλών επιδόσεων, η AMD και η ASUS, ο καλύτερος συνεργάτης της, είναι σε θέση να μετατρέψουν σε πραγματικότητα το όραμα για την επιτάχυνση διαφόρων εφαρμογών, με τρόπο οικονομικά προσιτό.

ASUS EAH4770

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.

Computers Intel

Σπάει το φράγμα των 5 GHz ο νέος επεξεργαστής Intel 11ης Γενιάς

Το νέο U Series chip 11ης Γενιάς της Intel θα μπορεί να φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5 GHz με τον ένα πυρήνα.

Computers Apple Apple iMac iPad Pro

Apple M1: Developer εντοπίζει κενό ασφαλείας που δεν διορθώνεται

Ο developer Hector Martin ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που φαίνεται να επηρεάζει όλες τις συσκευές με το Apple M1 Chip.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.