Asus GX800: Το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο έρχεται με υδρόψυξη

Ανανέωση παντού για την Asus και έτσι πριν λίγο ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του πολύ καλού GX700, το νέο GX800, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με υδρόψυξη.

Το νέο Asus GX800 έρχεται με την τελευταία Nvidia SLI GPU και διατίθεται με επεξεργαστές Intel K-series προσφέροντας απόδοση αντίστοιχη ενός desktop συστήματος, οπότε σύμφωνα με την Asus είναι το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο.

Για να επιτύχει απροβλημάτιστη λειτουργία η Asus διαθέτει το GX800 με δύο τροφοδοτικά των 330W ενώ προσφέρει ακόμα και docking station για το laptop το οποίο είναι επίσης υδρόψυκτο με στόχο το overclocking τόσο της CPU, όσο όμως και των GPU αλλά και των DIMM της μνήμης RAM.

Το Asus GX800 έρχεται με φωτιζόμενο μηχανικό πληκτρολόγιο πολλών χρωμάτων το οποίο ονομάζεται MechTAG από το Mechanical Tactile Advanced Gaming και ενσωματώνει τεχνολογία anti-ghosting σε όλο του το μήκος η οποία μειώνει τα πλήκτρα που δεν πατήθηκαν κατά την πληκτρολόγηση, κάτι που στην πράξη θα δείξει την αποτελεσματικότητα του.

Asus GX800, Asus GX800: Το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο έρχεται με υδρόψυξη

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Απλησίαστο ΤΟΥΜΠΑΝΟ, που ποτέ δεν θα δούμε στην Ελλάδα….

Πάντως, η ημέρα που οι φορητοί θα εκτοπίσουν τους desktop για κάθε χρήση (περιλαμβανομένου και του gaming) δεν έχει έρθει ακόμη.

Μέχρι να αλλάξει και να ωριμάσει η τεχνολογία, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες αξιόλογες “γουρούνες” να προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά μας.

Makis

Γελάει ο κόσμος….

One

Τρελάθηκαν οι Ταϊβανέζοι!

CostasG

Συμφωνώ με τον Makis γελάει ο κόσμος και με τον Nick2010 εν μέρη . Όταν πλέον οι gamers αναζητούν ομορφιά-μέγιστη επίδοση αυτη η γκουμούτσα δύσκολα τα προσφέρει και τα δύο ( τομέα ομορφιάς εδώ) , και επειδή συνήθως αυτά τα λαπτοπ κοστίζουν χιλιάδες € , ο gamer δύσκολα θα τα προτιμήσει από το να φτιάξει τον δικό του Η/Υ

sotos

ΠΑυε πλεον να ειναι laptop!!!! ΘΕλετε δηλαδη να μου πειτε πως αυτο το ΤΕΡΑΣ, τ κουβαλαει καποιος μαζι του? ΚΑι σκεφτητε και το αλλο: Τι μπαταρια θα εχει?!?!?! ΜΕ SLI GPU και k επεξεργαστες ουτε μιση ωρα! Συμπερασμα: Η θα χτισεις ενα dektop με μια οθονη οπως ακριβως τα θες και στ μιση τιμη, η θα εχεις παλι εναν οχι φορητο υπολογιστη, ΜΕ συγκεκριμενα κομματια, Λογικα αθλια οθονη και στην διπλασια τιμη. Χμ….Δυσκολο…

Αν κανω λαθος ας μου το εξηγησει καποιος, γαιτι ακριβως γαι τα παραπανω δεν εχω παρει ποτε κατι τετοιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.