Asus: Ανακοίνωσε νέα εντυπωσιακά monitors

Στην Computex 2016 η Asus προχώρησε σε πολλές ανακοινώσεις, μεταξύ αυτών και μερικά νέα εντυπωσιακά monitors τα οποία απευθύνονται στον gamer αλλά και στους επαγγελματίες όπως δείτε παρακάτω.

Το gaming monitor είναι το ROG Swift P6258Q έρχεται με οθόνη διαγωνίου 24,5 ιντσών, ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels και μπορεί να μην έχετε εντυπωσιαστεί με τα χαρακτηριστικά του έως τώρα, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο native ρυθμός ανανέωσης ο οποίος φτάνει τα 240Hz. Επιπλέον, κάτι που μετράνε πολύ οι gamers, ο χρόνος απόκρισης του panel είναι μόλις 1ms. Στα θετικά ο σχεδιασμός με μικρά bezels γύρω γύρω ώστε να ταιριάζει καλύτερα σε όσους χρησιμοποιούν πολλά monitors καθώς και η υποστήριξη της τεχνολογίας Nvidia G-Sync.

Για τους επαγγελματίες – και όχι μόνο – η Asus παρουσίασες μια curved οθόνη διαγωνίου 34 ιντσών, την Designo Curve MX34VW, η οποία έρχεται με ανάλυση 3.440×1.440 pixels, κυρτότητα 1800R και λόγο πλευρών 21:9. Ενσωματώνει ηχεία Harman Kardon ισχύος 8Watts και στη βάση της οθόνης υπάρχει φορτιστής Qi για τη φόρτιση smartphones με wireless charging.

Επιπλέον η Asus ανακοίνωσε το Designo MX27C, ένα monitor με ανάλυση UHD 4K, συνδεσιμότητα USB Type-C και με το δυνατό χαρακτηριστικό του να είναι η 100% κάλυψη του χρωματικού πρότυπου sRGB.

Τέλος στη σειρά ProArt ανακοινώθηκαν δύο monitors, το ProArt 5K UHD με ανάλυση 5.1202.880 pixels το οποίο διαθέτει συνδεσιμότητα DisplayPort και στοχεύει καθαρά σε επαγγελματίες μιας και καλύπτει κατά 99,5% το χρωματικό πρότυπο Adoba RGB και κατά 95% το DCI-P3. Στην ίδια σειρά ανακοινώθηκε το ProArt PA27AQ το οποίο έρχεται με ανάλυση 2.560×1.440 pixels. Εδώ σημειώστε ότι όλα τα monitors της σειράς ProArt έρχονται με ενσωματωμένη τεχνολογία καλιμπραρίσματος, κάτι που εκτιμούν οι γραφίστες σε μεγάλο βαθμό.

Asus, Asus: Ανακοίνωσε νέα εντυπωσιακά monitors

Asus, Asus: Ανακοίνωσε νέα εντυπωσιακά monitors

Asus, Asus: Ανακοίνωσε νέα εντυπωσιακά monitors

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Λεφτά να έχεις….

που δεν…

Κωστας

Οπως λεει και ενα ανεκδοτο, Κ@λοι υπάρχουν, λεφτα δεν υπαρχουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.