Asus ZenBook Pro Duo: Διαθέτει δύο 4K οθόνες, Intel Core i9 επεξεργαστή και Nvidia RTX 2060 GPU

Asus ZenBook Pro Duo, Asus ZenBook Pro Duo: Διαθέτει δύο 4K οθόνες, Intel Core i9 επεξεργαστή και Nvidia RTX 2060 GPU

Η Asus στην Computex 2019 ανακοίνωσε το ZenBook Pro Duo το οποίο έχει δύο 4Κ οθόνες. Η κύρια οθόνη είναι OLED 15 ιντσών με αναλογία 16:9 και ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο υπάρχει η δεύτερη οθόνη, μία ScreenPad Plus με αναλογία 32:9.

Η ScreenPad Plus θυμίζει αρκετά την οθόνη που είδαμε στο HP Omen X 2S ή μία μεγαλύτερη εκδοχή της MacBook Pro Touch Bar. Σε αντίθεση με την Touch Bar της Apple, η Asus κατάφερε να χρησιμοποιήσει στο ZenBook Pro Duo πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο και trackpad.

Ο σχεδιασμός του Asus ZenBook Pro Duo μας θυμίζει αρκετά τα Asus Zephryus slimline gaming laptops και έχει παρόμοιες ιδιότητες, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το trackpad ως numpad.

Επίσης, τη ScreenPad Plus μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως δεύτερη οθόνη ή ακόμη να την χωρίσουμε σε δύο μικρότερα παράθυρα των 16:9 με ανάλυση 1080p.

Η μεγαλύτερη έκδοση του Asus ZenBook Pro Duo διαθέτει οκταπύρηνο Intel Core i9 επεξεργαστή με Nvidia RTX 2060 GPU. Επιπλέον, το νέος φορητός υπολογιστής της Asus έχει τέσσερα μικρόφωνα τα οποία είναι συμβατά με την Alexa και την Cortana. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το laptop διαθέτει μία Thunderbolt 3, δύο USB-A, θύρα ακουστικών και θύρα HDMI.

Asus ZenBook Pro Duo, Asus ZenBook Pro Duo: Διαθέτει δύο 4K οθόνες, Intel Core i9 επεξεργαστή και Nvidia RTX 2060 GPU

Εκτός από τις μεγαλύτερες εκδόσεις, η Asus παρουσίασε ένα πιο οικονομικό 14 ιντσών μοντέλο με όνομα ZenBook Duo. Το design και ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος, μόνο που οι οθόνες είναι full HD, δεν υπάρχει επιλογή για Intel Core i9 και η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών είναι η Nvidia GeForce MX250.

Τέλος, η Asus δεν έχει ανακοινώσει την τιμή ή την διαθεσιμότητα των Asus ZenBook Pro Duo και ZenBook Duo, αλλά περιμένουμε να κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Αν έχει 5000 θα πουμε και ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.