BMAX B1: Οικονομικό desktop mini PC με Intel Celeron N3060

BMAX B1, BMAX B1: Οικονομικό desktop mini PC με Intel Celeron N3060

Η αγορά των mini PCs που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες είναι ένας ενδιαφέρον τομέας. Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποείται στον συγκεκριμένο χώρο είναι η BMAX, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το BMAX B1 ένα desktop mini PC σχεδιασμένο για επαγγελματικούς χώρους μπορεί όμως κάλλιστα να βρει χώρο και στο σπίτι μας για απλές εργασίες που τρέχουν σε Windows 10.

Σχεδιασμός

Το νέο BMAX B1 έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και είναι ιδιαίτερα ελαφρύ. Με μέγεθος 12x12x3,2 εκατοστά και βάρος μόλις 240 γραμμάρια, είναι μικρότερο και από ένα Android TV Box.

Πέρα από τις διαστάσεις και το βάρος, το συγκεκριμένο desktop mini PC μοιάζει αρκετά με ένα TV Box. Έχει απλό τετράγωνο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, στο πάνω μέρος υπάρχει μία γρίλια με το όνομα της εταιρείας και ανάγλυφο το λογότυπο της BMAX.

BMAX B1, BMAX B1: Οικονομικό desktop mini PC με Intel Celeron N3060

Χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό του BMAX B1 υπάρχει ο διπύρηνος Intel Celeron N3060 χρονισμένος στα 2,4GHz με την Intel HD Graphics 400 GPU. Από μνήμες, το desktop mini PC έχει 4GB DDR3 μνήμη RAM και 64GB eMMC, ενώ επιτρέπει την προσθήκη M.2 SSD (εύκολη πρόσβαση ξεβιδώνοντας μια μικρή βίδα στο κάτω μέρος).

Το BMAX B1 υποστηρίζει Dual Band WiFi AC 2×2 MIMO και Bluetooth 4.2. Όσον αφορά τις θύρες, το desktop mini PC διαθέτει 4 USB 3.0, Gigabit Ethernet, VGA, HDMI, και θύρα ακουστικών.

Τέλος, έρχεται με VESA επιτρέποντας έτσι την εύκολη τοποθέτηση του πίσω από μία οθόνη, χωρίς να πιάνει χώρο ή να φαίνεται.

BMAX B1, BMAX B1: Οικονομικό desktop mini PC με Intel Celeron N3060

Τιμή

Το BMAX B1 θα το βρείτε στο Gearbest με τιμή τιμή των 92,60 ευρώ (ως μέθοδο αποστολής εππιλέξτε Priority Line).

BMAX B1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος: mini PC
Διαστάσεις: 12x12x3,2 εκατοστά
Βάρος: 240 γραμμάρια
Επεξεργαστής: Intel Celeron N3060
Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 400
Μνήμη RAM: 4GB DDR3
Αποθηκευτικός χώρος: 64GB eMMC, δυνατότητα επέκτασης με M.2 SSD
Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Dual-band WiFi 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 4.2, LAN 10/100/1000M
Θύρες: 4 USB 3.0, Gigabit Ethernet, VGA, HDMI, θύρα ακουστικών
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10

BMAX B1, BMAX B1: Οικονομικό desktop mini PC με Intel Celeron N3060

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.