Οθόνες OLED για notebooks θα διαθέσει η BOE

BOE, Οθόνες OLED για notebooks θα διαθέσει η BOE

Η κινέζικη κατασκευάστρια οθονών BOE τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό. Από τη στιγμή που τα panel της μπήκαν στα Huawei Mate 20 Pro, η εταιρεία είδε το μερίδιο της στην αγορά να αυξάνεται σημαντικά. Τώρα, φαίνεται ότι ετοιμάζει την είσοδο της στην αγορά των φορητών υπολογιστών, με τη δημιουργία νέων OLED panel.

Δυναμική είσοδος στην αγορά των notebooks

Καθώς η BOE τα πηγαίνει εξαιρετικά στον τομέα των smartphones αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλα μεγέθη, και έτσι θα κυκλοφορήσει OLED panel για laptop. Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία ετοιμάζει για φέτος τρία panels σε διαφορετικές διαστάσεις.

Φαίνεται ότι η BOE έχει σχεδόν έτοιμα τα panels και μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσουν φορητοί υπολογιστές με οθόνες που θα έχουν OLED panels με διαγώνιο 14 ιντσών, 15,6 ιντσών, και 17,3 ιντσών.

Ποια είναι η BOE

Η εταιρεία BOE ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1993. Εκτός από την ανάπτυξη και παραγωγή panel, η εταιρεία ασχολείται με IoT και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της υγείας και της πληροφόρησης.

Οι περισσότεροι, αναγνωρίζουν την ΒΟΕ για τα panel της και όχι άδικα. Μετά από τόσα χρόνια δραστηριότητας και συνεχούς ανάπτυξης στον συγκεκριμένο χώρο η κινέζικη κατασκευάστρια έχει καταφέρει το ένα τέταρτο των οθονών παγκοσμίως να της ανήκουν.

Τα εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας panel της, οι flexible οθόνες, η micro-display, και πολλά ακόμη προϊόντα, έχουν χρησιμοποιηθεί από σημαντικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business BOE featured Samsung

Η Samsung καταγγέλλει παραβάσεις από την BOE

Στα τέλη Οκτωβρίου, η Samsung υπέβαλε καταγγελία κατά της BOE στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Smartphones BOE OnePlus

OnePlus 12: Η πρώτη επίσημη ματιά με πρωταγωνιστή την υπέροχη «Oriental Screen»

Το OnePlus 12 εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα πριν την κυκλοφορία του, εκπλήσσοντας το κοινό αφού είναι αρκετά νωρίς ακόμα.

Smartphones Apple BOE featured

iPhone 15: Ανεπαρκή τα πάνελ της BOE, αναλαμβάνει η Samsung

Η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωση Wonderlust σήμερα στις 8 το βράδυ.

Smartphones Apple BOE iPhone 15

iPhone 15: Εκτός από την αρχική παραγγελία πάνελ OLED η ΒΟΕ

Η Apple θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Samsung, διαφοροποιώντας την αλυσίδα εφοδιασμού των οθονών OLED.