CES 2023: H Lenovo καινοτομεί με το Yoga Book 9i με δύο οθόνες

lenovo yoga book 9i, CES 2023: H Lenovo καινοτομεί με το Yoga Book 9i με δύο οθόνες

Στη CES 2023 στο Λας Βέγκας, η Lenovo ανακοίνωσε τον φορητό υπολογιστή Yoga Book 9i, τον πρώτο με δύο οθόνες OLED. Αυτή η συσκευή δεν είναι ένα ξεκάθαρο laptop, αλλά έχει και πολλά στοιχεία από tablet.

To Υοga Book 9i έρχεται με ένα αφαιρούμενο πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος με τις δύο οθόνες στοιβαγμένες κάθετα, να προσαρτηθεί στο μπροστινό μέρος με τις δύο οθόνες ανοιχτές σαν βιβλίο ή να τοποθετηθούν πάνω από την κάτω οθόνη για χρήση σαν πιο τυπικό φορητό υπολογιστή.

Τα δύο πάνελ OLED υποστηρίζουν ανάλυση 2,8K, HDR, χειρονομίες πολλαπλής αφής και έχουν ταιριαστό μέγεθος 13,3 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:10 για λίγο περισσότερο κατακόρυφο χώρο. Ανάμεσά τους βρίσκονται τέσσερα ηχεία Bowers & Wilkins, τα οποία περιλαμβάνουν δύο tweeter και υποστήριξη για Dolby Atmos.

Το Yoga Book 9i θα ξεκινά από 2.099,99 $ με επεξεργαστή Intel Core i7-U15 13ης γενιάς, γραφικά Intel Iris Xe, 16 GB μνήμης RAM και 512 GB ή 1 TB SSD. Έρχεται επίσης με στυλό για λήψη σημειώσεων ή σχεδίαση σε κάθε οθόνη. Aναμένεται τον Ιούνιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπλιάχχχχ . Μία αηδία,ένα τερατούργημα. Λοιδωρήστε το όπου βρεθείτε πιστοί μου! Ανοσιούργημα!! Γιατι να μην πάρετε 2 ipad , ένα Keyboard , ένα πενάκι και το επαναστατικό σισπασιον apple μεντεσε και έχετε το απόλυτο επαγγελματικό φορητό μηχάνημα με αντουντου χ2 να διαλύει τα benchmarks?
Στις τρύπες σας παραθυράκηδες!! Ασχοληθείτε εκεί με κάτι Azure , κατι linkedΙn ( Εδώ κ αν πέφτει γέλιο! Ακούς εκει social για επαγγελματίες!! Μάλλον για loosers είναι αυτό! Ασχολήθηκε με αυτο ο Κος Κόγιας? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
😎😋🤣🤣) Και κάτι κάσκες AR για παιδάκια.

Chris_BMW

Όπως τα λες είναι ηγέτη
Το κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια ..

Θέλεις περίσσεια απλά σε οθόνη βάζεις το I pad σου δίπλα στο Mac ! Στον ένα πόντο στους δέκα όσο θέλεις .
Ούτε μεντεσεδες ούτε τερατουργήματα .

ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπράβο CHRIS!! Εύγε!! Αλλά μην είμαστε φειδωλοί στην μαγεία!!. Πρόσθεσε και έναν MAC PRO από δίπλα φωτογράφισε & πόσταρε το ινοβέισιον στο insta και άσε τους λεπρούς στην φαγούρα τους!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.