Η Cisco διαμορφώνει το μέλλον με το πρότυπο 802.11n

802.11n draftΗ Cisco, η εταιρεία με τον ηγετικό ρόλο στην αγορά, καινοτομεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εφαρμογές φορητότητας, παρουσιάζοντας τη μόνη ολοκληρωμένη 802.11n λύση για επιχειρήσεις – μία λύση που σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να συνδυάζει τη μέγιστη ασύρματη απόδοση και αξιοπιστία με την απλοποιημένη ανάπτυξη.

Το επόμενης γενιάς Unified Wireless Network της Cisco περιλαμβάνει ένα πρότυπο Access Ponit Cisco Aironet 1250 Series (το πρώτο Access Point 11n που διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά για επιχειρήσεις), το αναβαθμίσιμο στα 48 Gbps σύστημα ελέγχου ασύρματου τοπικού δικτύου που βασίζεται στο Cisco Catalyst 6500, καθώς και ενσύρματες και ασύρματες υπηρεσίες που παρέχει το Unified Wireless Network Release 4.2. Η Cisco προσφέρει επίσης, μέσω των Catalyst switches, τη δυνατότητα να τροφοδοτεί με ισχύ το dual-radio Aironet 1250 Series από μία και μοναδική θύρα Ethernet.

Το νέο Access Point Aironet 1250 Series της Cisco είναι το πρώτο Wi-Fi 802.11n draft 2.0 Access Point και το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν που έχει συμμετάσχει στις δοκιμές για το Wi-Fi Alliance 802.11n draft 2.0 – γεγονός που το καθιερώνει ως σημείο αναφοράς του κλάδου με βάση το οποίο όλα τα προϊόντα θα πρέπει να πιστοποιούνται για διαλειτουργικότητα Wi-Fi. H Cisco έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της στις ραδιοσυχνότητες για να πενταπλασιάσει την ταχύτητα διακίνησης δεδομένων αλλά και να ενσωματώσει την τεχνολογία multiple-in, multiple-out (MIMO), έτσι ώστε να διασφαλίσει υψηλής αξιοπιστίας ασύρματη κάλυψη, ιδιαίτερα για περιβάλλοντα RF, στα οποία περιλαμβάνονται ο χώρος της υγείας, της εκπαίδευσης, της αποθήκευσης δεδομένων, των logistics και της βιομηχανίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Apple MacBook

Το AppleCare+ για το νέο 16-Inch MacBook Pro κοστίζει 399$

Το AppleCare+ για το νέο MacBook Pro 16 ιντσών κοστίζει 399$, δηλαδή 20$ περισσότερο από το AppleCare για το μοντέλο 16 ιντσών προηγούμενης γενιάς.

Computers Apple MacBook Pro

MacBook Pro late 2021 με M1 Pro και M1 Max: Οι τιμές στην Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14-ιντσών και 16-ιντσών με τη νέα γενιά επεξεργαστών M1 Pro και Μ1 Max.

Computers Apple MacBook Air MacBook Pro

To MacBook Air έρχεται το 2022 και φημολογείται πως θα έχει Notch Design

Ο Ty98 είπε ότι το MacBook Air επόμενης γενιάς θα περιλαμβάνει την ίδια εγκοπή που εισάγει η Apple για το MacBook Pro

Computers Apple MacBook Pro

Οθόνη MacBook Pro με εγκοπή εμφανίστηκε σε φωτογραφία που διέρρευσε

Αρχικά κυκλοφόρησε μια φήμη αναφορικά με τα επόμενα μοντέλα MacBook Pro που έλεγε πως θα μπορούσαν να διαθέτουν μια εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης.