Η Cisco διαμορφώνει το μέλλον με το πρότυπο 802.11n

802.11n draftΗ Cisco, η εταιρεία με τον ηγετικό ρόλο στην αγορά, καινοτομεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εφαρμογές φορητότητας, παρουσιάζοντας τη μόνη ολοκληρωμένη 802.11n λύση για επιχειρήσεις – μία λύση που σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να συνδυάζει τη μέγιστη ασύρματη απόδοση και αξιοπιστία με την απλοποιημένη ανάπτυξη.

Το επόμενης γενιάς Unified Wireless Network της Cisco περιλαμβάνει ένα πρότυπο Access Ponit Cisco Aironet 1250 Series (το πρώτο Access Point 11n που διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά για επιχειρήσεις), το αναβαθμίσιμο στα 48 Gbps σύστημα ελέγχου ασύρματου τοπικού δικτύου που βασίζεται στο Cisco Catalyst 6500, καθώς και ενσύρματες και ασύρματες υπηρεσίες που παρέχει το Unified Wireless Network Release 4.2. Η Cisco προσφέρει επίσης, μέσω των Catalyst switches, τη δυνατότητα να τροφοδοτεί με ισχύ το dual-radio Aironet 1250 Series από μία και μοναδική θύρα Ethernet.

Το νέο Access Point Aironet 1250 Series της Cisco είναι το πρώτο Wi-Fi 802.11n draft 2.0 Access Point και το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν που έχει συμμετάσχει στις δοκιμές για το Wi-Fi Alliance 802.11n draft 2.0 – γεγονός που το καθιερώνει ως σημείο αναφοράς του κλάδου με βάση το οποίο όλα τα προϊόντα θα πρέπει να πιστοποιούνται για διαλειτουργικότητα Wi-Fi. H Cisco έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της στις ραδιοσυχνότητες για να πενταπλασιάσει την ταχύτητα διακίνησης δεδομένων αλλά και να ενσωματώσει την τεχνολογία multiple-in, multiple-out (MIMO), έτσι ώστε να διασφαλίσει υψηλής αξιοπιστίας ασύρματη κάλυψη, ιδιαίτερα για περιβάλλοντα RF, στα οποία περιλαμβάνονται ο χώρος της υγείας, της εκπαίδευσης, της αποθήκευσης δεδομένων, των logistics και της βιομηχανίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Intel

Σπάει το φράγμα των 5 GHz ο νέος επεξεργαστής Intel 11ης Γενιάς

Το νέο U Series chip 11ης Γενιάς της Intel θα μπορεί να φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5 GHz με τον ένα πυρήνα.

Computers Apple Apple iMac iPad Pro

Apple M1: Developer εντοπίζει κενό ασφαλείας που δεν διορθώνεται

Ο developer Hector Martin ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που φαίνεται να επηρεάζει όλες τις συσκευές με το Apple M1 Chip.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.

Computers Apple iMac

Νέος iMac 2021: Αθόρυβο σερφάρισμα στο web με μόλις 7db

Σκεφτείτε ότι ένα φύλλο που πέφτει και ακουμπάει στο έδαφος παράγει 10 decibel και ένα ψίθυρος παράγει 30 decibel.