Η Cisco διαμορφώνει το μέλλον με το πρότυπο 802.11n

802.11n draftΗ Cisco, η εταιρεία με τον ηγετικό ρόλο στην αγορά, καινοτομεί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εφαρμογές φορητότητας, παρουσιάζοντας τη μόνη ολοκληρωμένη 802.11n λύση για επιχειρήσεις – μία λύση που σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να συνδυάζει τη μέγιστη ασύρματη απόδοση και αξιοπιστία με την απλοποιημένη ανάπτυξη.

Το επόμενης γενιάς Unified Wireless Network της Cisco περιλαμβάνει ένα πρότυπο Access Ponit Cisco Aironet 1250 Series (το πρώτο Access Point 11n που διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά για επιχειρήσεις), το αναβαθμίσιμο στα 48 Gbps σύστημα ελέγχου ασύρματου τοπικού δικτύου που βασίζεται στο Cisco Catalyst 6500, καθώς και ενσύρματες και ασύρματες υπηρεσίες που παρέχει το Unified Wireless Network Release 4.2. Η Cisco προσφέρει επίσης, μέσω των Catalyst switches, τη δυνατότητα να τροφοδοτεί με ισχύ το dual-radio Aironet 1250 Series από μία και μοναδική θύρα Ethernet.

Το νέο Access Point Aironet 1250 Series της Cisco είναι το πρώτο Wi-Fi 802.11n draft 2.0 Access Point και το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν που έχει συμμετάσχει στις δοκιμές για το Wi-Fi Alliance 802.11n draft 2.0 – γεγονός που το καθιερώνει ως σημείο αναφοράς του κλάδου με βάση το οποίο όλα τα προϊόντα θα πρέπει να πιστοποιούνται για διαλειτουργικότητα Wi-Fi. H Cisco έχει χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία της στις ραδιοσυχνότητες για να πενταπλασιάσει την ταχύτητα διακίνησης δεδομένων αλλά και να ενσωματώσει την τεχνολογία multiple-in, multiple-out (MIMO), έτσι ώστε να διασφαλίσει υψηλής αξιοπιστίας ασύρματη κάλυψη, ιδιαίτερα για περιβάλλοντα RF, στα οποία περιλαμβάνονται ο χώρος της υγείας, της εκπαίδευσης, της αποθήκευσης δεδομένων, των logistics και της βιομηχανίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Bitcoin nVidia

Nvidia: Νέος επεξεργαστής σχεδιασμένος για εξόρυξη Ethereum

H Nvidia παρουσίασε ένα νέο επεξεργαστή, ο οποίος δεν στοχεύει στην αγορά των καρτών γραφικών αλλά στους χρήστες που κάνουν εξόρυξη Ethereum.

Computers

Αποκάλυψη τώρα για τον Intel Alder Lake-P

Ο επεξεργαστής της Intel, με την ονομασία Alder Lake-P, αποκαλύπτεται με αναλυτικές πληροφορίες για το εσωτερικό του.

Computers

Η ΙΒΜ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κβαντική υπεροχή

Η ΙΒΜ μέσω του λογισμικού Qiskit φέρνει την κβαντική τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στις λειτουργίες ενός συμβατικού υπολογιστή.

Computers

GeForce Now: Επιτέλους κυκλοφόρησε επίσημα στο Chrome για Windows και Mac

Με το GeForce Now μπορείτε να κάνετε stream τη δική σας βιβλιοθήκη παιχνιδιών όπου και όποτε θέλετε παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια.