Corsair: Εξαγόρασε την Origin PC και επεκτείνεται στον χώρο των gaming υπολογιστών

Corsair, Corsair: Εξαγόρασε την Origin PC και επεκτείνεται στον χώρο των gaming υπολογιστών

Μόλις πριν λίγες ημέρες η Origin PC γιόρτασε τα δέκα χρόνια της δημιουργώντας έναν εξατομικευμένο υπολογιστή-τέρας ο οποίος έχει ενσωματωμένο ένα Xbox One X, ένα PlayStation 4 Pro, και ένα Nintendo Switch.

Corsair, Corsair: Εξαγόρασε την Origin PC και επεκτείνεται στον χώρο των gaming υπολογιστών

Τώρα, η Corsair έβγαλε ένα δελτίο τύπου στο οποίο ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Origin PC, με σκοπό να προσφέρει στο μέλλον custom-build PC σε χρήστες που δεν θέλουν να τα χτίσουν μόνοι τους.

Το 2018 η εταιρεία είχε εξαγοράσει την Elgato, γνωστή στον κόσμο των YouTubers και Twitch streamers ως εταιρεία κατασκευής capture cards. Η Corsair δραστηριοποιείται στον τομέα των υπολογιστών προσφέροντας λύσεις τόσο σε επίπεδο εσωτερικού hardware όσο και περιφερειακών. Η κίνηση εξαγοράς της Origin PC κάνει ακόμη πιο ισχυρή την εταιρεία στον χώρο του gaming.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, η Corsair δήλωσε πως η Origin PC θα παραμείνει ξεχωριστή εταιρεία και θα είναι ακόμη υπεύθυνη για τις εγγυήσεις και την υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της. Η Corsair θα συνεχίσει επίσης να παράγει τα δικά της συστήματα, κάτι που βγάζει νόημα αφού η μία εταιρεία ασχολείται καθαρά με την κατασκευή υπολογιστών χωρίς όρια και η άλλη με τη δημιουργία ποικίλου hardware.

Ωστόσο, από εδώ και μπρος οι υπολογιστές της Origin PC θα ενσωματώνουν το iCue software της Corsair, το οποίο προσφέρει συγχρονισμό του φωτισμού σε ολόκληρο το σύστημα και έλεγχο του συστήματος. Επίσης, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί το σύστημα ψύξης της Corsair, Hydro X Series.

Η Corsair ανακοίνωσε ότι μελλοντικά τα συστήματα της Origin PC θα ενσωματώσουν και άλλες τεχνολογίες της εταιρείας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.