Corsair Neutron Series XTi: Νέα σειρά SSD με τετραπύρηνο ελεγκτή

H Corsair ανακοίνωσε τη νέα σειρά SSDs με όνομα Neutron XTi η οποία διαθέτει μοντέλα με τον ταχύτατο τετραπύρηνο ελεγκτή Phison και αντίστοιχα γρήγορες μνήμες MLC NAND.

Η νέα σειρά Neutron Series XTi της Corsair προσφέρει σύνδεση SATA 6 Gbps και ταχύτητες που φτάνουν τα 560 ΜΒ/s, ενώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας αυτή η ταχύτητα μπορεί να διατηρηθεί σταθερή ανεξάρτητα από το φορτίο δεδομένων.

Αρχικά η Corsair διαθέτει τη νέα σειρά Neutron Series XTi σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες, στα 240GB, στα 480GB και στα 960GB, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και το μοντέλο με χωρητικότητα 1.920 GB προσφέροντας απόδοση SSD και χωρητικότητα σκληρού δίσκου.

Σύμφωνα με την Corsair η νέα σειρά – με εξαίρεση το μοντέλο των 1.920 GB – θα είναι διαθέσιμη άμεσα με τιμές που ξεκινούν από τα 90 δολάρια για το μοντέλο των 240 GB, ανεβαίνουν στα 160 δολάρια για το μοντέλο των 480 GB και φτάνουν τα 320 δολάρια για το μοντέλο των 960 GB. Στα θετικά η 5-ετης εγγύηση καλής λειτουργίας που καλύπτει τη νέα σειρά Neutron Series XTi.

Corsair Neutron Series XTi, Corsair Neutron Series XTi: Νέα σειρά SSD με τετραπύρηνο ελεγκτή

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.