Τρελά στατιστικά για το πώς και τι πληκτρολογείς, αλλά και πώς κλικάρεις το ποντίκι…[video]

Το κάνεις κάθε μέρα, πληκτρολογείς, στο γραφείο, στο σπίτι, χρησιμοποιείς μανιωδώς το ποντίκι και είσαι κατά κύριο λόγο μπροστά από έναν υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείς και το κινητό σου για να στείλεις μηνύματα, email και να πληκτρολογήσεις ακόμα περισσότερο. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα στατιστικά της χρήσης του πληκτρολογίου και του ποντικιού σε παγκόσμιο επίπεδο;

Ευτυχώς, υπάρχουν τρελαμένοι τύποι, όπως η εκπομπή VSauce στο YouTube, για να μας λύσουν τέτοιου τύπου θεμελιώδη ερωτήματα, όπως το ποιο είναι το πιο συχνά πληκτρολογημένο γράμμα σε όλο τον κόσμο (το “Ε”), ποιο είναι το πιο συχνά πατημένο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο μας (μα, το spacebar φυσικά, τι περίμενες;) και άλλα παρόμοια. Είναι πολύ ενδιαφέρον το video που μας τα εξηγεί και συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσεις, θα εντυπωσιαστείς…

, Τρελά στατιστικά για το πώς και τι πληκτρολογείς, αλλά και πώς κλικάρεις το ποντίκι…[video]

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

ελεος

spiridon

πρωτοτυπο

Νικος

Απο τις καλυτερες εκπομπες στο youtube…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.