Crucial: Κυκλοφόρησαν οι οικονομικοί SSD BX200

Η Crucial ανακοίνωσε την οικονομική σειρά μοντέλων SSD BX200, οι οποίοι προσφέρουν τις ίδιες υψηλές επιδόσεις σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές σε ακόμη χαμηλότερο εύρος τιμών. Οι SSD αυτοί συστήνονται για καταναλωτές και επιχειρήσεις σε τρεις χωρητικότητες των 240GB, 480GB και 960GB.

Οι ταχύτητες που φτάνουν σε ανάγνωση και εγγραφή τα μοντέλα BX200 είναι 540 MB/s και 490 ΜΒ/s αντίστοιχα, ενώ σε τυχαίες I/O λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο αγγίζουν τα 66k και 78k αντίστοιχα. Επιπλέον, το αποτέλεσμα της σύγκρισης με έναν τυπικό HDD δείχνει ότι οι BX200 είναι ως και 13 φορές πιο γρήγοροι και 40 φορές πιο οικονομικοί ενεργειακά για τις ίδιες λειτουργίες, ενώ θερμαίνονται λιγότερο και είναι αρκετά πιο αθόρυβοι.

Οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι στα 84,99, 149,99 και 299,99 δολάρια Η.Π.Α για τις χωρητικότητες 240GB, 480GB και 960GΒ αντιστοίχως. Το θετικό στην τιμολόγηση είναι ότι το ευρωπαϊκό τμήμα της Crucial στοχεύει σε μια τιμή της τάξης των 149,99 ευρώ για το μοντέλο των 480GB, κάτι που μπορεί να μας εφησυχάζει και για τις τιμές των άλλων δύο.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι χωρίς Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και ότι τα μοντέλα κυκλοφορούν ήδη στη χώρα μας σε eshop και είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Επιβεβαιώνεται και η τιμή τους ότι βρίσκεται στα αναγραφόμενα μεγέθη.

Crucial: Κυκλοφόρησαν οι οικονομικοί SSD BX200, Crucial: Κυκλοφόρησαν οι οικονομικοί SSD BX200

Crucial: Κυκλοφόρησαν οι οικονομικοί SSD BX200, Crucial: Κυκλοφόρησαν οι οικονομικοί SSD BX200

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Επιτέλους.
Να αναβαθμισουμε κάνα λαπτοπ.

Bloodmaster

Κανα link απο κανα δυο καταστηματα επρεπε να βαλετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung ssd

Η Samsung ανακοινώνει τον φορητό SSD 8TB T5 EVO

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου φορητού SSD της, του T5 EVO με διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης έως και 8 TB.

Gear Samsung ssd

Ο ExaDrive SSD 100TB παίρνει την πρωτιά χωρητικότητας από τη Samsung

SSD χωρητικότητας 100TB ανακοίνωσε η Nimbus Data, εκθρονίζοντας έτσι τη Samsung που μέχρι πρότινος είχε τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Πρόσφατα, η Samsung παρουσίασε ένας SSD, ο οποίος είχε χωρητικότητα 30TB και αποτελούσε τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα του είδους του.

Computers Samsung ssd

Samsung PMI1643: SSD με χωρητικότητα στα 30TB

Η Samsung ανακοίνωσε τον PMI1643, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που ανέρχεται στα 30TB.

Computers ssd

Fixstars: Ο μεγαλύτερος SSD στον κόσμο με χωρητικότητα 13TB και τιμή 13.000 δολ.

Πριν από μερικά χρόνια οι SSD δίσκοι δεν ήταν τόσο κοινοί όσο σήμερα, είχαν πολύ μικρή χωρητικότητα και κόστιζαν μια περιουσία. Σήμερα συνεχίζουν να είναι ακριβοί σε σχέση με τους κανονικούς HDDs, αλλά πιο οικονομικοί από παλαιότερα και να λάβουμε υπόψη την μεγαλύτερη χωρητικότητα.