D-Link DNS-343, Gigabit δίκτυο αποθήκευσης

Η D-Link παρουσιάζει ένα Gigabit δίκτυο αποθήκευσης με τη χρήση της συσκευής DNS-343, η οποία επιτρέπει την κοινή χρήση και διαχείριση δεδομένων. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για τέσσερις σκληρούς δίσκους, αποθηκεύει έγγραφα, αρχεία και ψηφιακά μέσα, στα οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες του δικτύου. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος FTP server επιτρέπει πρόσβαση σε δεδομένα από το Διαδίκτυο.

Ειδικά χαρακτηριστικά: Οι τεχνικές προδιαγραφές και πληροφορίες για τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου προβάλλονται στην πρόσοψη της DNS-343. Η Συσκευή Αποθήκευσης Δικτύου που χρησιμοποιεί τεχνολογία RAID5 προσφέρει την εισαγωγή μεγάλου όγκου δεδομένων κατά τη λειτουργία της και παρεμποδίζει την απώλεια πληροφοριών.

Χωρητικότητα και Εφεδρεία
Η Συσκευή Αποθήκευσης Δικτύου DNS-343 έχει χώρο για τέσσερις σκληρούς δίσκους βάση των προτύπων SATA (max. 1000 Gigabit/s για κάθε σκληρό δίσκο) για συνολική χωρητικότητα έως και 4 terabyte. Για την εγκατάσταση δεν χρειάζονται ούτε εργαλεία, ούτε καλώδια. Η διαχείριση των σκληρών δίσκων είναι εξίσου εύκολη και προσαρμόσιμη. Διατίθενται τέσσερα μοντέλα λειτουργίας: Το μοντέλο Just a Bunch Of Disks (JBOD) συνδυάζει όλους τους σκληρούς δίσκους σε ένα μεγάλο δίσκο.

Με το RAID0 (Redundant Array of Independent Disks), οι σκληροί δίσκοι χωρίζονται σε συνδεδεμένα συστήματα ιδίου μεγέθους (striping), προσφέροντας έτσι τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες ανάγνωσης και γραφής. Το RAID1 αντανακλά μια εικόνα 1:1 κάθε δίσκου (mirroring). Μαζί με την αυξημένη εισαγωγή δεδομένων, το μοντέλο «Alongside RAID5» επιτρέπει την εφεδρική αποθήκευση δεδομένων σε διάφορους σκληρούς δίσκους ταυτοχρόνως. Αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση μεγάλων εφεδρικών δίσκων. Έτσι, οι άλλοι σκληροί δίσκοι από τη σειρά (RAID1 ή RAID5) είναι διαθέσιμοι ως πηγές δεδομένων κατά τη διάρκεια βλάβης ενός δίσκου με τέτοιο τρόπο, ώστε τα δεδομένα να είναι διαθέσιμα εξ’ ολοκλήρου μετά από την αντικατάσταση του ελαττωματικού σκληρού δίσκου και από μια σύντομη περίοδο ανασυγκρότησης.

Εύκολη Διαχείριση και Άνετη Συνδεσμολογία
Όταν συνδέεται με έναν Microsoft Active Directory Server, όλα τα δεδομένα του DNS-343 μπορούν να αποθηκευτούν και να διαχειριστούν σύμφωνα με τις εσωτερικές προδιαγραφές ασφαλείας της εταιρίας. Επιπλέον, προσφέρονται συστήματα ασφαλείας, όπως εξουσιοδότηση πρόσβασης και άδεια χρήσης στους διαφορετικούς χρήστες και στις διάφορες πηγές του δικτύου. Τέλος, η ζήτηση άδειας σε επίπεδο για προχωρημένους προστατεύει από την παράνομη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Έτσι, διασφαλίζεται ότι κάθε χρήστης θα έχει πρόσβαση μόνο σε δεδομένα που απευθύνονται σε αυτόν. Η συνδεσμολογία του D-Link DNS-343 είναι εύκολη: Το Easy Search Utility λογισμικό της D-Link αναγνωρίζει τη συσκευή στο δίκτυο και συνδέει τους σκληρούς δίσκους έτσι ώστε το DNS-343 να παρουσιάζεται αυτόματα ως πηγή δικτύου μετά από μερικά απλά βήματα. Το λογισμικό backup που επίσης συμπεριλαμβάνεται, επιτρέπει την χειρωνακτική, προγραμματισμένη ή συνεχή εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων.

D-Link DNS-343
1x 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet Port
Σχεδιασμένη για έως και τέσσερις σκληρούς δίσκους* SATA (max. 4 terabytes)
1 USB 2.0 Printer Port
4 work modes: JBOD (Just a Bunch Of Disks), RAID0, RAID1 και RAID5 (Redundant Array of Independent Disks)
Υποστηρίζει τον Active Directory Server της Microsoft
Ενσωματωμένος FTP, iTunes και UPnP-AV-Server (Universal Plug & Play)
Back up λογισμικό
Συμβατό με τα Windows, Linux και MacOS
Integrated display
Solid metal housing
* οι σκληροί δίσκοι δεν περιλαμβάνονται

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Intel

Σπάει το φράγμα των 5 GHz ο νέος επεξεργαστής Intel 11ης Γενιάς

Το νέο U Series chip 11ης Γενιάς της Intel θα μπορεί να φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5 GHz με τον ένα πυρήνα.

Computers Apple Apple iMac iPad Pro

Apple M1: Developer εντοπίζει κενό ασφαλείας που δεν διορθώνεται

Ο developer Hector Martin ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που φαίνεται να επηρεάζει όλες τις συσκευές με το Apple M1 Chip.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.

Computers Apple iMac

Νέος iMac 2021: Αθόρυβο σερφάρισμα στο web με μόλις 7db

Σκεφτείτε ότι ένα φύλλο που πέφτει και ακουμπάει στο έδαφος παράγει 10 decibel και ένα ψίθυρος παράγει 30 decibel.