Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Με το Surface Studio τον Οκτώβριο η Microsoft έδειξε ότι οι κατασκευαστές δεν φοβούνται να πειραματιστούν με τα desktop. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η Dell ανακοινώνοντας το Canvas 27 στην CES 2017, που απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Το Dell Canvas 27 διαφέρει απ όλα όσα μας έχει δείξει μέχρι σήμερα η εταιρεία και αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη χώρος για καινοτομία στην αγορά των desktop.

Διαθέτει οθόνη 27 ιντσών QHD, που τοποθετείται οριζόντια μπροστά από την κανονική οθόνη. Υποστηρίζει έως και 20 σημεία αφής, 100% Adobe RGB γκάμα χρωμάτων και έχει υποστήριξη για sylus. Έχει διαστάσεις 44.7×97.2 εκατ. και ζυγίζει 8.3 κιλά.

Η κύρια καινοτομία είναι η στρογγυλή συσκευή που ονομάζεται “Totem” και μοιάζει στο Surface Dial. Για την ακρίβεια, πατά στα ίδια APIs τα οποία η Microsoft χρησιμοποίησε για το Surface Studio PC. Επιπλέον, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Surface Dial στο Canvas. Το Canvas τρέχει μια αποκλειστική έκδοση του Stardock Fences software, που επιτρέπει την εύκολη οργάνωση του desktop και του χώρου εργασίας.

Η διαθεσιμότητα του Dell Canvas 27 θα ξεκινήσει 30 Μαρτίου με τιμή στα 2000 δολάρια.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2017

Δείτε το video:

Dell Canvas 27 ces 2017, Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Dell Canvas 27 ces 2017, Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Dell Canvas 27 ces 2017, Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Dell Canvas 27 ces 2017, Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Dell Canvas 27 ces 2017, Dell Canvas 27: Στα βήματα του Microsoft Surface Studio PC [CES 2017]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χριστουλάκης

Καλα συγνώμη τώρα…. Θα δώσει κάποιος 2000 χιλιάρικα για μια οθόνη μονο και δεν θα δώσει αλλα 500 ακόμα να πάρει την φθηνότερη έκδοση του Surface studio ; Νομιαζω ότι ξεκινάει απο 2500, εκτος αν κανω λαθος

nik

Ta μεγαλύτερα μπέζελ του κόσμου

Niko

Απορώ αν τα σχόλιά σας έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το Dell Canvas απευθύνεται σε σχεδιαστές. Έχει το ίδιο target group με το Wacom Cintiq που η τιμή του χωρίς το stand ανέρχεται στα 2550 ευρώ (η καλύτερη τιμή που έχω βρει).
Το Canvas θα έχει τιμή 1700-1800 δολάρια (όπως έχει ανακοινώσει η Dell).
Το Surface της Microsoft έχει απείρως ανώτερη οθόνη αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Έχει 3 συγκεκριμένα μοντέλα ΗΥ να διαλέξεις (ότι περίπου κάνει και η Apple δηλαδή).
Η ακριβότερη έκδοση του Surface, για αυτούς που θέλουν έναν “δυνατό” υπολογιστή, ανέρχεται στα 4500 δολάρια. Ποιά η σύγκριση με το Canvas λοιπόν ;
Με 4500 δολάρια budget παίρνεις το Canvas και σου μένουν άλλα 2700 δολάρια να φτιάξεις έναν υπερυπολογιστή με άπειρες δυνατότητες αναβάθμισης. Κάτι που είναι αδύνατο να κάνεις με το Surface.
Όσο για τα bezel. Ειναι πραγματικά αστείο να το αναφέρεις. Μιας και το Canvas όπως και το Cintiq ΔΕΝ είναι οθόνες αλλά επιφάνειες σχεδίασης. Δεν πρόκειται να βάλεις 2 Canvas δίπλα δίπλα για να μεγαλώσεις την επιφάνεια της οθόνης σου οπότε και θα σε ενοχλούσε το πλαίσιο (μάθαμε και το μπεζελ τώρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Gear CES

CES 2024: Η Withings λανσάρει το «BeamO» Home Health Scanner

Η Withings παρουσίασε στη CES 2024 που διεξάγεται στο Λας Βέγκας το BeamO, τη νέα της συσκευή οικιακού ελέγχου υγείας 4 σε 1.

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.