Black Friday 2017: Προσφορές στο Dell Exclusive Store

Dell Exclusive Store Black Friday 2017, Black Friday 2017: Προσφορές στο Dell Exclusive Store

Super προσφορές σε δημοφιλή και παιχνιδιάρικα Notebooks και οθόνες ετοιμάζει το Dell Exclusive Store για την Black Friday 2017. Φήμες λένε ότι οι προσφορές θα είναι «από άλλον πλανήτη» και θα ισχύουν μεταξύ άλλων και για Alienware και XPS notebooks καθώς και Monitors.

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, όλοι περιμένουμε εναγωνίως την Black Friday, ακόμη κι αν δεν σκοπεύουμε να την «τιμήσουμε», καθώς μια περιέργεια για το τι μας επιφυλάσσουν τα καταστήματα την έχουμε. Πόσο μάλλον όταν οι προσφορές αφορούν προϊόντα τεχνολογίας. Όμως, με τις προσφορές που ετοιμάζει το Dell Exclusive Store στο The Mall Athens, φαίνεται ότι θα αναθεωρήσουν και οι πιο δύσπιστοι.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πρώτοι τις προσφορές του Black Friday του Dell Exclusive Store συμπληρώνοντας το e-mail σας.

Αν λοιπόν λατρεύετε το gaming, σίγουρα ένα Alienware notebook με τα κορυφαία γραφικά της NVIDIA και επεξεργαστές Intel i5 και i7 ή μια οθόνη υψηλής ανάλυσης θα απογειώσουν τις επιδόσεις σας στο διάστημα. Αν ψάχνετε για ένα Ultrabook με εξαιρετικές επιδόσεις, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα XPS notebook

Ενδεικτικά, για να πάρετε μια πρώτη γεύση, το Dell 24″ Monitor την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα κοστίζει μόνο 99 ευρώ από 139 ευρώ. Πρόκειται για ένα IPS monitor, με ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 και αναλογία 16:9. Ο χρόνος απόκρισής του είναι 8ms, ο λόγος αντίθεσής του είναι 1000:1 και η φωτεινότητά του 250 cd/m².

Dell Exclusive Store Black Friday 2017, Black Friday 2017: Προσφορές στο Dell Exclusive Store

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog

Το Dell Exclusive Store θα διατηρήσει την πιο παραδοσιακή ιδέα του Black Friday όπως μας ήρθε από το εξωτερικό, όπου οι καταναλωτές πήγαιναν στο κατάστημα και όπου οι προσφορές ισχύουν μόνο την συγκεκριμένη ημέρα, δηλαδή μόνο την Παρασκευή. Έτσι, σας προσκαλεί αυτή την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, να παρευρεθείτε στον μοναδικό του χώρο στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens για να σας ταξιδέψει σε άλλους γαλαξίες με τις προσφορές του.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Black Friday Deals του Dell Exclusive Store:
• Οι τιμές ισχύουν για αγορές και παραλαβή ΜΟΝΟ στις 24/11 από το στοκ του καταστήματος στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens
• Κάθε πελάτης μπορεί να αγοράσει μόνο μέχρι δύο τεμάχια ανά είδος προσφοράς και για όσο υπάρχει διαθεσιμότητα.
• Δεν μπορεί να γίνει τηλεφωνική κράτηση προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά.

Dell Exclusive Store Black Friday 2017, Black Friday 2017: Προσφορές στο Dell Exclusive Store

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πρώτοι τις προσφορές του Black Friday του Dell Exclusive Store συμπληρώνοντας το e-mail σας.

To Dell Exclusive Store βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens και ο σκοπός του είναι να προβάλει όλοι τα καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας Dell. Σε έναν χώρο άρτιο αισθητικά και τεχνικά, μπορείτε να δείτε, να γνωρίσετε από κοντά αλλά και να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία την εξειδικευμένη σειρά για gaming, Alienware καθώς και τις επαγγελματικές κατηγορίες των Latitude & Precision που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες/ χρήστες….

Μη χάσετε κι εσείς τις αξεπέραστες προσφορές στα προϊόντα Dell, από το Dell Exclusive Store, μόνο αυτή την Παρασκευή, στο The Mall Athens.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Δεν ξέρω σε τι τιμές θα πέσει, αλλά τουλάχιστον είναι πιο τίμιό από την «κοροϊδία» που κατεβάζουν τις τιμές βιτρίνας σε τιμές internet και μόνο σε ορισμένα είδη. Όπως λένε αυτή είναι η έννοια του Βlack Friday, να «ξε-στοκάρουν» τα μοντέλα τεχνολογίας της προηγούμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.