Dell P4317Q: Ένα multi-client monitor στις 43 ίντσες

Η Dell ανακοίνωσε το νέο εντυπωσιακό multi-client monitor P4317Q με διαγώνιο 43 ιντσών και ανάλυση Ultra HD 4K από μία πηγή ή πολλαπλές πηγές ανάλυσης full HD. Το νέο αυτό monitor στοχεύει σε software developers και financial traders.

Ξέρω ότι ήδη το σκέφτεστε τι όμορφο που θα ήταν στο γραφείο σας, μόλις όμως διαβάσετε την τιμή του θα το σκεφτείτε μια δεύτερη φορά, αφού στις ΗΠΑ ξεκίνησε ήδη να διατίθεται προς 1.350 δολάρια.

Το πλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο Dell P4317Q είναι η δυνατότητα να δέχεται σήμα από τέσσερις (4) διαφορετικές πηγές ανάλυσης full HD και αυτές να εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη 43 ιντσών, εκμεταλλευόμενο έτσι με διαφορετικό τρόπο την ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση που υποστηρίζει.

Η Dell σημειώνει ότι το P4317Q δεν έχει ως μοναδικό του προτέρημα την αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη χάρη στην εμφάνιση πολλαπλών πηγών, αλλά είναι ενεργειακά οικονομικότερο από το σενάριο αγοράς τεσσάρων ξεχωριστών monitor full HD και της κατανάλωσης ενέργειας που αυτά έχουν. Σύμφωνα μάλιστα με τους υπολογισμούς της Dell προσφέρει οικονομία 30% σε κατανάλωση ενέργειας.

Dell P4317Q, Dell P4317Q: Ένα multi-client monitor στις 43 ίντσες

Dell P4317Q, Dell P4317Q: Ένα multi-client monitor στις 43 ίντσες

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.