Dell: Οι προσωπικοί υπολογιστές είναι ακόμα βασικό στοιχείο

Dell προσωπικοί υπολογιστές, Dell: Οι προσωπικοί υπολογιστές είναι ακόμα βασικό στοιχείο

Ο Michael Dell, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dell δήλωσε ότι οι προσωπικοί υπολογιστές παραμένουν βασικός πυρήνας των εσόδων για την επιχείρηση καθώς και του μεριδίου αγοράς που κατέχει.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του “H μέση τιμή πώλησης των προσωπικών υπολογιστών κινείται ανοδικά, τα έσοδα από τις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών αυξάνονται ενώ και το μερίδιο αγοράς μας αυξάνεται”.

Ο Michael Dell αναφέρθηκε στο συνέδριο Dell-EMC World 2017, το οποίο γίνεται στο Las Vegas 8-11 Μαίου 2017 και στην επίδραση της υιοθέτησης περαιτέρω της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις. Σχολίασε ότι «κάθε επιχείρηση και τομέας θα επηρεαστούν διαφορετικά από την επίδραση της ψηφιακής τεχνολογίας και μεταμόρφωσης, δεν είναι η τεχνολογία ενάντια στον άνθρωπο, αλλά η τεχνολογία μαζί με τον άνθρωπο,άλλωστε οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους δεν μπορεί να κάνει χωρίς την τεχνολογία».

Τέλος ανέφερε ότι «εαν τα προηγούμενα 30 χρόνια τεχνολογίας ήταν ενδιαφέροντα και άλλαξαν τον κόσμο, τα επόμενα 30 χρόνια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά.»

Dell προσωπικοί υπολογιστές, Dell: Οι προσωπικοί υπολογιστές είναι ακόμα βασικό στοιχείο

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Λογικο ? Αφου το ipad pro σαν αντικατασταση του Η/Υ γραφειου πατωσε …. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.