Dell: Ανακοίνωσε τα πρώτα VR-Ready laptop της Alienware

Η Dell ανακοίνωσε τα πρώτα της VR-ready φορητά υπό το brand Alienware, τα οποία έρχονται με GPU Nvidia της σειράς GeForce GTX 10xx οι οποίες και είναι προφανώς σε θέση να προσφέρουν επιδόσεις επιπέδου desktop υπολογιστή.

Η νέα αυτή σειρά είναι κατασκευασμένη με υλικά τα οποία βελτιώνουν τη θερμική απαγωγή, ενώ ταυτόχρονα συμβάλουν στην αυξημένη ανθεκτικότητα και την αισθητική των νέων Alienware.

Το νέο Alienware 17 είναι η ναυαρχίδα της σειράς και έρχεται με υπερχρονισμένο Intel Core i7 της σειράς Κ, μνήμη RAM DDR4 η οποία φτάνει μέχρι και τα 2.667MHz, ενώ υποστηρίζει προαιρετικά και την τεχνολογία IR Tobli για έλεγχο της κίνησης του ματιού, κάτι που επιτρέπει στους gamers να παίζουν πολύ αποτελεσματικότερα games.

Το νέο Alienware 17 έρχεται με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Intel Core i7 CPU έως και 6820HK με δυναμικό overclocking έως και 4,1GHz
NVIDIA GeForce GTX 1060 με 6GB μνήμης GDDR5, AMD Radeon RX 470 με 8GB GDDR5, NVIDIA GeForce GTX 1070 με 8GB GDDR5, ενώ από το Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμη και η NVIDIA GeForce GTX 1080 με 8GB GDDR5
8GB DDR4 2400 MHz memory up to 32 GB
Διάφορες συνθέσεις SATA και PCIe για αποθηκευτικό χώρο, μαζί και επιλογή για 3ΤΒ: 1TB PCIe (boot), 1 TB PCIe (αποθηκευτικός χώρους) και 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s (αποθηκευτικός χώρους)

Το δεύτερο μοντέλο της σειράς είναι το Dell Alienware 15 το οποίο έρχεται με επιλογές για την κάρτα γραφικών από AMD και Nvidia, ενώ περιλαμβάνιε και την VR-ready Nvidia GeForce GTX 1060. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 15,6 ιντσών ανάλυσης full HD, ενώ υπάρχει και προαιρετικά επιλογή για οθόνη full HD στα 120Hz με υποστήριξη Nvidia G-Sync και UHD για αναλύσεις 4K. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 68-Wh ενώ υπάρχει επιλογή για μια μεγαλύτερη 99-Wh.

Παρακάτω είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Alienware 15:

Intel Core i5 CPU έως και Core i7 6820HK με δυναμικό overclocking έως και 4,1GHz
NVIDIA GeForce GTX 1060 με 6GB GDDR5, προαιρετικά AMD Radeon RX 470 με 8GB GDDR5 ή NVIDIA GeForce GTX 1070 με 8GB GDDR5
Μνήμη RAM 8GB DDR4 2133 MHz που φτάνει έως και 32 GB
Διάφορες συνθέσεις SATA και PCIe για αποθηκευτικό χώρο, μαζί και επιλογή για 3ΤΒ: 1TB PCIe (boot), 1 TB PCIe (αποθηκευτικός χώρους) και 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s (αποθηκευτικός χώρους)

Μαζί η Dell ανακοίνωσε και το μικρότερο σε μέγεθος φορητό της σειράς, το Alienware 13, το οποίο σύμφωνα με τη Dell είναι ένα από τα πλέον compact σε μέγεθος συστήματα VR στην αγορά. Αυτό έρχεται με Nvidia GeForce GTX 10xx και LED φωτισμό σε οκτώ ζώνες ο οποίος προσφέρει πάρα πολλούς συνδυασμούς για το τελικό αποτέλεσμα.

Τα Alienware 17 και 15 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες από τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το μικρότερο αδερφάκι τους, το Alienware 13 θα το δούμε το Νοέμβριο και μαζί περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Dell, Dell: Ανακοίνωσε τα πρώτα VR-Ready laptop της Alienware

Dell, Dell: Ανακοίνωσε τα πρώτα VR-Ready laptop της Alienware

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.