Πιστοποίηση wireless 802.11n για την D-Link

0

DLink DIR-655Η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, έλαβε πιστοποιήσεις draft 802.11n από την Wi-Fi Alliance, η οποία αναγνώρισε επίσημα το D-Link Wireless N Gigabit Router και το Notebook Adapter ως Wi-Fi CERTIFIED για την έκδοση 2.0 του draft 802.11n.

Η συγκεκριμένη διάκριση εγγυάται διαλειτουργικότητα μεταξύ των προϊόντων 11n, τήρηση του πρωτοκόλλου ασφάλειας και συμβατότητα με παλιότερες γενιές εξοπλισμού Wi-Fi, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών προϊόντων 802.11g.

Το D-Link Wireless N Router (DIR-655) και το Notebook adapter (DWA-645) ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις δοκιμές της Wi-Fi Alliance και έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, ενώ πρόκειται στη συνέχεια να καταχωρηθούν ως Wi-Fi CERTIFIED προϊόντα που βασίζονται στην έκδοση 2.0 του draft 802.11n. Θα φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο, ώστε να ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει υποστεί εξαντλητικές δοκιμές για συμβατότητα με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

«Συγχαίρουμε την D-Link για την επίτευξη της πιστοποίησης Wi-Fi για τα Wireless N προϊόντα της, Gigabit Router και Notebook Adapter», δήλωσε ο Frank Hanzlik, Managing Director της Wi-Fi Alliance. «Η τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών για πιστοποίηση Wi-Fi CERTIFIED για την έκδοση 2.0 του draft 802.11n αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και αντανακλά τη δέσμευση της D-Link σε διαλειτουργική, προστατευμένη τεχνολογία Wi-Fi επόμενης γενιάς».

Παρέχοντας σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη σε σύγκριση με τον εξοπλισμό Wi-Fi προηγούμενης γενιάς, τα προϊόντα που βασίζονται στη δεύτερη draft έκδοση του νέου πρότυπου 802.11n μπορούν να κάνουν περισσότερα από ποτέ, προσφέροντας στους καταναλωτές κάλυψη σε ολόκληρο το σπίτι και δίνοντας τη δυνατότητα για εφαρμογές με πλούσιο περιεχόμενο, όπως streaming, βίντεο υψηλής ευκρίνειας, online gaming με πολλούς χρήστες σε ένα μοναδικό δίκτυο, καθώς και γρήγορη μεταφορά αρχείων με φωτογραφίες, μουσική και πολλά άλλα. Οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τα προϊόντα 802.11n για να αυξήσουν τη χωρητικότητα και να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα του δικτύου τους.

Η D-Link βρίσκεται σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης σε ό,τι αφορά στα προϊόντα 802.11n draft 2.0. Η κορυφαία εταιρία αναλύσεων In-Stat αναφέρει ότι οι πωλήσεις προϊόντων D-Link draft 802.11n αντιπροσωπεύουν σημαντικό μερίδιο αγοράς, παρουσιάζοντας την ισχυρότερη αύξηση στην κατηγορία, με αύξηση πάνω από 66% σε αποστολές μονάδων από το τέταρτο τρίμηνο του 2006 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Παράλληλα, η D-Link ανακοίνωσε πρόσφατα μια ακόμα πρωτιά στην αγορά, τη διαθεσιμότητα ενημερώσεων για την έκδοση 2.0 για τη βραβευμένη σειρά προϊόντων Wireless N, που βασίζεται στο πρότυπο Draft 802.11n. Το D-Link DIR-655 βασίζεται στην τεχνολογία XSPAN WLAN της Athero που περιλαμβάνεται στην σουίτα δοκιμών draft 802.11n της Wi-Fi Alliance και έχει επίσης λάβει πιστοποίηση για draft 802.11n.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα