Το NetDefend Firewall της D-Link κερδίζει πιστοποίηση ICSA LABS

Dlink DFL-2500Πρωταγωνιστώντας στην παροχή ασφαλών δικτυακών προϊόντων, η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι απέκτησε την πιστοποίηση ICSA Labs Corporate-Level Firewall για το NetDefend DFL-2500 Firewall.

Τα ICSA Labs αποτελούν μια αξιόπιστη διεθνή αρχή στο πλαίσιο της βιομηχανίας πληροφοριακής ασφάλειας, η οποία αξιολογεί τα προϊόντα ασφάλειας ώστε να βοηθά τους καταναλωτές να επιλέγουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Για να αποκτήσει την πιστοποίηση ICSA, το D-Link DFL-2500 NetDefend Firewall έπρεπε να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δοκιμές, που περιλάμβαναν εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος, ορισμό πολιτικών ασφάλειας, διαχείριση συστήματος, logging συστήματος, δοκιμή συμβάντων και ασφάλεια θυρών. Το NetDefend Firewall όχι μόνο ολοκλήρωσε τις δοκιμές, αλλά και επαινέθηκε από τα ICSA Labs για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του στη διεπαφή web διαχείρισης που επιτρέπει στους διαχειριστές να πραγματοποιούν με ασφάλεια αλλαγές στις ρυθμίσεις του firewall από απόσταση.

Τα NetDefend Firewall της D-Link είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγαλύτερες εταιρίες. Προσφέρουν απαράμιλλη αναλογία τιμής-απόδοσης σε μια εύκολη στην εγκατάσταση λύση ασφάλειας, που επιτρέπει στους σταθμούς εργασίας των υπαλλήλων και σε κεντρικούς server να λειτουργούν σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον.

• DFL-210: Κατάλληλο για περιβάλλον μικρού γραφείου με μέχρι 50 υπαλλήλους, το DFL-210 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 80Mbps/25Mbps, 100 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με μία θύρα WAN, μία θύρα DMZ και τέσσερις θύρες LAN.

• DFL-800: Κατάλληλο για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 150 υπαλλήλους, το DFL-800 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 150Mbps/60Mbps, 300 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες WAN, μία θύρα DMZ, και εφτά θύρες LAN.

• DFL-1600: Κατάλληλο για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που διαθέτουν έως και 500 υπαλλήλους, το DFL-1600 προσφέρει απόδοση firewall/VPN 320Mbps/120Mbps, 1200 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με έξι θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

• DFL-2500: Κατάλληλο για περιβάλλοντα μεγάλων επιχειρήσεων, πανεπιστημίων ή κυβερνητικών ιδρυμάτων με μέχρι και 1000 εργαζομένους, το DFL-2500 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 600Mbps/300Mbps, 2500 σήραγγες IPSec VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με οχτώ θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook

Facebook: Επιχειρεί αλλαγή εικόνας μέσω… news feed

To ισχυρότερο εργαλείο του, το News Feed, χρησιμοποιεί το Facebook προκειμένου να επηρεάσει θετικά την κοινή γνώμη των χρηστών του.

Internet Bitcoin

Bitcoin: Μεγάλη πτώση σε ένα 24ωρο λόγω Κίνας

Οι φόβοι εμφάνισης μίας χρηματοπιστωτικής κρίσης στην Κίνα συμπαρασύρουν την αξία του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων.

Internet Netflix

Netflix: Παρουσιάζει δωρεάν εκδοχή του στην Κένυα

Το Netflix, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει κοινό σε νέες αγορές, προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν στην Κένυα.

Internet Vodafone WIND COSMOTE

Ψηφιακό χάσμα: 3.7 δισεκατομμύρια άνθρωποι εκτός δικτύου

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Ψηφιακό χάσμα είναι μεγάλο, αλλά μπορεί να διορθωθεί πιο εύκολα από ό,τι νομίζουμε.