Το NetDefend Firewall της D-Link κερδίζει πιστοποίηση ICSA LABS

Dlink DFL-2500Πρωταγωνιστώντας στην παροχή ασφαλών δικτυακών προϊόντων, η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι απέκτησε την πιστοποίηση ICSA Labs Corporate-Level Firewall για το NetDefend DFL-2500 Firewall.

Τα ICSA Labs αποτελούν μια αξιόπιστη διεθνή αρχή στο πλαίσιο της βιομηχανίας πληροφοριακής ασφάλειας, η οποία αξιολογεί τα προϊόντα ασφάλειας ώστε να βοηθά τους καταναλωτές να επιλέγουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Για να αποκτήσει την πιστοποίηση ICSA, το D-Link DFL-2500 NetDefend Firewall έπρεπε να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δοκιμές, που περιλάμβαναν εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος, ορισμό πολιτικών ασφάλειας, διαχείριση συστήματος, logging συστήματος, δοκιμή συμβάντων και ασφάλεια θυρών. Το NetDefend Firewall όχι μόνο ολοκλήρωσε τις δοκιμές, αλλά και επαινέθηκε από τα ICSA Labs για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του στη διεπαφή web διαχείρισης που επιτρέπει στους διαχειριστές να πραγματοποιούν με ασφάλεια αλλαγές στις ρυθμίσεις του firewall από απόσταση.

Τα NetDefend Firewall της D-Link είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγαλύτερες εταιρίες. Προσφέρουν απαράμιλλη αναλογία τιμής-απόδοσης σε μια εύκολη στην εγκατάσταση λύση ασφάλειας, που επιτρέπει στους σταθμούς εργασίας των υπαλλήλων και σε κεντρικούς server να λειτουργούν σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον.

• DFL-210: Κατάλληλο για περιβάλλον μικρού γραφείου με μέχρι 50 υπαλλήλους, το DFL-210 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 80Mbps/25Mbps, 100 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με μία θύρα WAN, μία θύρα DMZ και τέσσερις θύρες LAN.

• DFL-800: Κατάλληλο για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 150 υπαλλήλους, το DFL-800 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 150Mbps/60Mbps, 300 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες WAN, μία θύρα DMZ, και εφτά θύρες LAN.

• DFL-1600: Κατάλληλο για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που διαθέτουν έως και 500 υπαλλήλους, το DFL-1600 προσφέρει απόδοση firewall/VPN 320Mbps/120Mbps, 1200 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με έξι θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

• DFL-2500: Κατάλληλο για περιβάλλοντα μεγάλων επιχειρήσεων, πανεπιστημίων ή κυβερνητικών ιδρυμάτων με μέχρι και 1000 εργαζομένους, το DFL-2500 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 600Mbps/300Mbps, 2500 σήραγγες IPSec VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με οχτώ θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers ransomware USA

Σοβαρά κενά ασφαλείας εντοπίστηκαν στον αγωγό που δέχθηκε επίθεση στις ΗΠΑ

Ο αγωγός Colonial Pipeline, που χτυπήθηκε από επίθεση ransomware πρόσφατα είχε ελλείψεις από άποψη κυβερνοασφάλειας.

Internet Facebook

To Facebook θέλει να διαβάζεις το άρθρο προτού το κάνεις share

Έλα, παραδέξου το: πόσες φορές έχεις βαρεθεί να διαβάσεις ένα άρθρο, αλλά το διαμοιράζεις στο Facebook, παρόλα αυτά;

Internet Hackers ransomware

Συναγερμός στις ΗΠΑ από επίθεση ransomware σε αγωγό

Η Πολιτεία της Κολούμπια στις ΗΠΑ μπήκε σε καθεστώς συναγερμού μετά από την ανακάλυψη επίθεσης ransomware σε αγωγό καυσίμων.

Internet WIND

WIND ONE UNLIMITED: Νέο πρόγραμμα επικοινωνίας από τη WIND

Όπως και να το πει κάποιος «Αμαρκάριστα, αβίαστα, αβασάνιστα, αβέρτα, ανεμπόδιστα, ακατάπαυστα…» το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ελευθερία στην επικοινωνία.