Το NetDefend Firewall της D-Link κερδίζει πιστοποίηση ICSA LABS

, Το NetDefend Firewall της D-Link κερδίζει πιστοποίηση ICSA LABSΠρωταγωνιστώντας στην παροχή ασφαλών δικτυακών προϊόντων, η D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι απέκτησε την πιστοποίηση ICSA Labs Corporate-Level Firewall για το NetDefend DFL-2500 Firewall.

Τα ICSA Labs αποτελούν μια αξιόπιστη διεθνή αρχή στο πλαίσιο της βιομηχανίας πληροφοριακής ασφάλειας, η οποία αξιολογεί τα προϊόντα ασφάλειας ώστε να βοηθά τους καταναλωτές να επιλέγουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Για να αποκτήσει την πιστοποίηση ICSA, το D-Link DFL-2500 NetDefend Firewall έπρεπε να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δοκιμές, που περιλάμβαναν εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος, ορισμό πολιτικών ασφάλειας, διαχείριση συστήματος, logging συστήματος, δοκιμή συμβάντων και ασφάλεια θυρών. Το NetDefend Firewall όχι μόνο ολοκλήρωσε τις δοκιμές, αλλά και επαινέθηκε από τα ICSA Labs για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του στη διεπαφή web διαχείρισης που επιτρέπει στους διαχειριστές να πραγματοποιούν με ασφάλεια αλλαγές στις ρυθμίσεις του firewall από απόσταση.

Τα NetDefend Firewall της D-Link είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγαλύτερες εταιρίες. Προσφέρουν απαράμιλλη αναλογία τιμής-απόδοσης σε μια εύκολη στην εγκατάσταση λύση ασφάλειας, που επιτρέπει στους σταθμούς εργασίας των υπαλλήλων και σε κεντρικούς server να λειτουργούν σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον.

• DFL-210: Κατάλληλο για περιβάλλον μικρού γραφείου με μέχρι 50 υπαλλήλους, το DFL-210 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 80Mbps/25Mbps, 100 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με μία θύρα WAN, μία θύρα DMZ και τέσσερις θύρες LAN.

• DFL-800: Κατάλληλο για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 150 υπαλλήλους, το DFL-800 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 150Mbps/60Mbps, 300 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες WAN, μία θύρα DMZ, και εφτά θύρες LAN.

• DFL-1600: Κατάλληλο για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που διαθέτουν έως και 500 υπαλλήλους, το DFL-1600 προσφέρει απόδοση firewall/VPN 320Mbps/120Mbps, 1200 σήραγγες VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με έξι θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

• DFL-2500: Κατάλληλο για περιβάλλοντα μεγάλων επιχειρήσεων, πανεπιστημίων ή κυβερνητικών ιδρυμάτων με μέχρι και 1000 εργαζομένους, το DFL-2500 προσφέρει απόδοση firewall/VPN στα 600Mbps/300Mbps, 2500 σήραγγες IPSec VPN, δυνατότητα μετάβασης (failover) σε WAN, και είναι εξοπλισμένο με οχτώ θύρες Gigabit διαμορφώσιμες από τον χρήστη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.