Σάββατο
03/11/2018

Το Mac mini δείχνει τις δυνάμεις του στο Geekbech και ικανοποιεί με τις επιδόσεις του

macmini1

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Mac mini, είχαμε τις πρώτες δοκιμές στο Geekbench με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι είναι κοντά στις επιδόσεις του Mac Pro του 2013.

Το VentureBeat υπέβαλε σε δοκιμές το βασικό μοντέλο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον quad core επεξεργαστή Core i7 στα 3.2GHz. Το Mac mini πέτυχε 5512 πόντους στο single-core και 23516 πόντους στο multi-core τεστ, με τα αποτελέσματα να το κατατάσσουν στα mid-configuration τελευταίας γενιάς Mac Pro του 2013 οι οποίοι διαθέτουν 8 πυρήνες και τρέχουν στα 3.0GHz.

Το Mac Pro με 12 πυρήνες όπως και οι περισσότεροι iMac Pro, ξεπερνούν σε επιδόσεις το Mac mini, ωστόσο έχουν υψηλότερο κόστος αγοράς. Συγκρίνοντας το με το νέο Retina MacBook Air, το Mac mini δείχνει πως αν και μικρό, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε απαιτητικές διεργασίες, κάτι που πρέπει να φανεί και στην πράξη, μιας και η καθημερινή χρήση είναι αυτή που θα κάνει τους χρήστες να διαπιστώσουν το πόσο δυνατό είναι τελικά.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Flagship killer λέει:

  Όπα όπα…. είμαστε σίγουροι ότι το βασικό μοντέλο έχει i7??????

 2. Ο/Η Flagship killer λέει:

  Y
  “Πιο συγκεκριμένα, το νέο Mac mini διαθέτει στη βασική του έκδοση, επεξεργαστή 3.6GHz quad-core Core i3, 8GB RAM και 128GB SSD ”

  Ακριβώς αυτό γράφει το techblog στο άρθρο για την παρουσίαση των book air και mac mini.

 3. Ο/Η Flagship killer λέει:

  Όντως, μια έκδοση υπάρχει με i7.
  Άρα το φάουλ είναι στο άλλο άρθρο στο οποίο είχα σχολιάσει (τραβώντας τα μαλλιά μου) “$800 για i3???????”

  Sorry για τα 3 σχόλια αλλά ανάμεσα σε i3 και i7 μεσολαβεί το χάος!
  $800 για i3 είναι γελοίο
  $800 για i7 σε Apple προϊόν το λες και VFM

 4. Ο/Η Nickolas λέει:

  Για αρχή στην Ελλάδα θα φέρουν μόνο i3 και i5, 1.000 ευρώ ο i3 και 1.400 ο i5 με 8GB Ram, εντάξει νομίζω το τερμάτισαν με τις τιμές και εδώ. Τουλάχιστον παλαιότερα είχαν μια λογική, τώρα απλά σκέφτονται πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το χιλιάρικο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.