Επίσημα τα νέα Lenovo Yoga και IdeaPad, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα

Lenovo, Επίσημα τα νέα Lenovo Yoga και IdeaPad, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα

Η Lenovo προσθέτει δύο νέες συσκευές στη σειρά Windows 10, το Yoga Duet 7i και το IdeaPad Duet 3i. Και οι δύο είναι συσκευές 2 σε 1 που υποστηρίζουν LTE. Και τα δύο διαθέτουν παρόμοιο σχέδιασμό με τα tablet Surface της Microsoft, αλλά έχουν το μπόνους ότι συνοδεύονται από το πληκτρολόγιο, το οποίο αυτή τη φορά υποστηρίζει Bluetooth για χρήση ενώ είναι αποσυνδεδεμένο από τη συσκευή.

Το Yoga Duet 7i διαθέτει μια οθόνη αφής, τεχνολογίας IPS, διαγώνιο 13 ιντσών και ανάλυσης 2K. Η μέγιστη φωτεινότητά της φτάνει στα 450 nits ενώ η κάλυψη 100% της χρωματικής γκάμας sRGB εγγυάται πιστότητα χρωμάτων.

Το σασί του είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και ενσωματώνει μια βάση στήριξης για να το τοποθετεί στη γωνία που προτιμά ο χρήστης όταν βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια. Συνοδεύεται από το Lenovo E-Color Pen, μια νέα γραφίδα για τη λήψη σημειώσεων ή σχεδίων, που ξεχωρίζει για τον ενσωματωμένο έξυπνο αισθητήρα που επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει χρώματα από αντικείμενα αγγίζοντας τα με την άκρη και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει σε εφαρμογές όπως το Photoshop.

Lenovo, Επίσημα τα νέα Lenovo Yoga και IdeaPad, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα

Το ντεμπούτο των πιο προηγμένων επεξεργαστών Intel στις συσκευές Yoga κάνει ο Core i7 10nm 10ης γενιάς , Ice Lake. Φτάνει έως και 16 Gb μνήμης DDR4 και διαθέτει έξυπνη λειτουργία ψύξης Lenovo Q-Control Intelligent Cooling για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

Η συνδεσιμότητά του είναι επίσης υψηλού επιπέδου ξεκινώντας από το τμήμα ασφαλείας, με κάμερα IR με υποστήριξη για Windows Hello και Glance από το Mirametrix για την αποτροπή της οπτικής πειρατείας. Εκτός από το Wi-Fi 6 και το Bluetooth 5.1, έχει προαιρετική υποστήριξη για ευρυζωνικές συνδέσεις LTE, θύρες USB Type-C και υποστήριξη για Dolby Audio και Dolby Vision.

Η Lenovo προσφέρει διαφορετικά αξεσουάρ για το Yoga Duet 7i εκτός από τη γραφίδα, όπως το απαραίτητο πληκτρολόγιο, ένα ασύρματο ποντίκι και μια δερμάτινη θήκη μεταφοράς. Η αυτονομία του ανέρχεται σε περίπου 11 ώρες, ενώ το βάρος του παραμένει στα 1,16 κιλά συμπεριλαμβανομένου ενός καλύμματος folio.

Lenovo, Επίσημα τα νέα Lenovo Yoga και IdeaPad, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και γραφίδα

Το Lenovo IdeaPad Duet 3i είναι το οικονομικότερο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Pentium, ενσωματωμένα γραφικά, οθόνη IPS Full HD 10,3 ιντσών και δύο θύρες USB-C. Είναι επίσης αρκετά ελαφρύ αφού ζυγίζει κάτω από δύο κιλά. Η Lenovo ισχυρίζεται ότι η μπαταρία στο IdeaPad Duet 3i έχει έως και επτά ώρες αυτονομία με μία μόνο φόρτιση.

Τόσο το Yoga Duet 7i όσο και το IdeaPad Duet 3i περιλαμβάνουν ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο στη συσκευασία. Τα δύο προϊόντα θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι με μια θήκη folio ενώ το Yoga Duet 7i αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε δύο χρώματα, Slate Grey και Orchid, ξεκινώντας από €1.199. Το IdeaPad Duet 3i θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ξεκινώντας από €429 και θα είναι διαθέσιμα στο Lenovo.com και σε μεγάλα καταστήματα λιανικής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.