Beyond 4.0

EPSON: Νέοι φωτογραφικοί εκτυπωτές για φανατικούς

Epson Stylus Photo RX685Με δύο προϊόντα άριστης ποιότητας για εκτύπωση, σάρωση, και αντιγραφή φωτογραφιών, εγγράφων, και επιφανειών CD και DVD, η Epson ικανοποιεί και πάλι τις ανάγκες των επαγγελματιών φωτογράφων και των φανατικών της φωτογραφίας. Οι Epson Stylus Photo RX585 και RX685 χρησιμοποιούν το μελάνι Epson Claria Photographic, υψηλής ευκρίνειας και έξι χρωμάτων, το οποίο βασίζεται σε χρωστική ουσία, αποδίδοντας καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες.

Με ένα νέο μηχανισμό για την κεφαλή εκτύπωσης τα προϊόντα επιτυγχάνουν μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης ενώ με το μικρο-επεξεργαστή ‘REALOID’ ενισχύεται σημαντικά η ισχύς επεξεργασία με ρύθμιση αυτόνομης λειτουργίας. Και οι δύο χρησιμοποιούν ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού για χαμηλού κόστους εκτύπωση, που απαιτεί την αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει χρησιμοποιηθεί.

Ο Stylus Photo RX685 αποδίδει, σε 23 μόλις δευτερόλεπτα, άριστης ποιότητας εκτυπώσεις, οι οποίες έχουν καλύτερη όψη από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου. Οι απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών χρειάζονται περίπου 12 δευτερόλεπτα και τα έγγραφα μεγέθους A4 εκτυπώνονται με ταχύτητα μέχρι και 40 σελίδων το λεπτό. Έχει δύο υποδοχές για χαρτί μεγέθους A4 για εξελιγμένη διαχείριση των μέσων εκτύπωσης. Η πρώτη προστατεύει το φωτογραφικό χαρτί από τη σκόνη, και είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή. Η δεύτερη είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικού μεγέθους και τύπων χαρτιού. Διατίθεται επίσης το προαιρετικό ‘Auto Duplexer’ για διπλής όψης εκτύπωση.

Ο Stylus Photo RX585 προσφέρει, σε 27 μόλις δευτερόλεπτα, άριστης ποιότητας εκτυπώσεις, για απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών χρειάζεται περίπου 12 δευτερόλεπτα, ενώ για έγγραφα μεγέθους A4 η ταχύτητα φθάνει μέχρι και 37 σελίδες το λεπτό.

Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Epson Advanced Variable-sized Droplet. Με πέντε διαφορετικά μεγέθη σταγονιδίου, χρησιμοποιείται το μικρότερο μέγεθος σταγονιδίου στα 1.5pl για περιοχές όπου απαιτείται εξαιρετική λεπτομέρεια και τα μεγαλύτερα σταγονίδια, όπου χρειάζονται μεγαλύτερες επιφάνειες χρώματος. Έχει επίσης αναπτυχθεί ένας νέος, γρήγορος μηχανισμός για την κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo για να αυξηθούν περαιτέρω οι ταχύτητες εκτύπωσης. Ο νέος μηχανισμός μέσα στην κεφαλή εκτύπωσης αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο μπορούν να εκτοξευθούν τα σταγονίδια μελανιού από τα στόμια, με αποτέλεσμα μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης.

Η τεχνολογία PhotoEnhance της Epson που διαθέτουν οι δύο εκτυπωτές εντοπίζει αυτόματα εικόνες που προβάλλουν αποχρώσεις του δέρματος, τοπία και ουρανό και τις αναπαράγει με προηγμένες ρυθμίσεις χρωμάτων για συνολική βελτίωση των αποχρώσεων και των λόγων αντίθεσης. Παράλληλα, μία νέα λειτουργία για νυχτερινές εικόνες βελτιώνει την ποιότητα των πιο σκοτεινών φωτογραφιών. Αποκλειστικά στον Epson Stylus Photo RX685 υπάρχει και η επιλογή της προεπισκόπησης των αλλαγών που έχουν γίνει από το PhotoEnhance, όταν αυτός βρίσκεται σε αυτόνομη λειτουργία. Μια ακόμα δυνατότητα που προσφέρεται από τους Stylus Photo RX685 και RX585 είναι η απευθείας εκτύπωση σε εκτυπώσιμα CD ή DVD μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.

Η εμφάνιση της προεπισκόπησης στην έγχρωμη οθόνη LCD 6.3 εκατοστών επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία των φωτογραφιών χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με την ψηφιακή κάμερα PictBridge και το USB DIRECT-PRINT για αυτόνομη εκτύπωση φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες μπορούν ακόμα να εκτυπωθούν απευθείας από κινητό τηλέφωνο με σύνδεση Bluetooth μέσω του προαιρετικού προσαρμογέα (αντάπτορα) Bluetooth.

Epson Stylus Photo RX685 & Stylus Photo RX585
• Καλύτερη όψη φωτογραφιών και μεγαλύτερη διάρκεια από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου, μέχρι 200 χρόνια σε album ή 98 χρόνια2 όταν εκτίθενται μέσα σε κορνίζα
• Μελάνι έξι χρωμάτων Epson Claria Photographic για ευρεία γκάμα χρωμάτων και ομαλές διαβαθμίσεις
• Χαμηλού κόστους ξεχωριστά φυσίγγια μελανιού με τιμή στα € 9.99 μόνο – αντικατάσταση μόνο του χρώματος που χρησιμοποιείται
• Γρήγορη κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo: εκτύπωση φωτογραφιών που έχουν καλύτερη όψη από αυτές του εργαστηρίου ενός φωτογραφείου από τον Stylus photo RX685 σε μόλις 23 δευτερόλεπτα και από τον Stylus Photo RX585 σε 27 δευτερόλεπτα
• Μεγάλες ταχύτητες επεξεργασίας σε ρύθμιση αυτόνομης λειτουργίας με το Epson ‘REALOID’
• Αυτόματη βελτίωση εικόνας με την τεχνολογία Epson PhotoEnhance
• Σάρωση υψηλής ποιότητας εικόνων και εγγράφων με οπτική ανάλυση σάρωσης 1200x2400dpi
• Λογισμικό Epson Scan 3.1 (συμπεριλαμβάνει το Epson Easy Photo Fix) για την επεξεργασία φωτογραφιών και βελτίωση ποιότητας παλιών φωτογραφιών
• Προεπισκόπηση φωτογραφιών πριν την εκτύπωση στην έγχρωμη οθόνη LCD 6.3 εκατοστών
• Αντιγραφή και επεξεργασία σε αυτόνομη λειτουργία
• Αναπαραγωγή ζωντανών, πιστών στην πραγματικότητα εικόνων, με ανάλυση εκτύπωσης 5760x1440dpi
• Απευθείας εκτύπβση από την κάρτα μνήμης της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, την ψηφιακή κάμερα PictBridge, το USB DIRECT PRINT ή τον προαιρετικό προσαρμογέα Bluetooth
• Εκτύπωση ή αντιγραφή σε επιφάνειες CD και DVD
• Δημιουργική εκτύπωση με το Epson Easy Photo Print
• Συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο ENERGY STAR για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας

Epson Stylus Photo RX685 €199, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Epson Stylus Photo RX585 €179, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Amazon Apple

M1 Mac Mini: Πωλείται φθηνότερα από ποτέ στο Amazon

Στη χαμηλότερη τιμή του μέχρι σήμερα πωλείται το Mac Mini 2020 με 512 GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB μνήμης RAM.

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.

Computers Intel

Σπάει το φράγμα των 5 GHz ο νέος επεξεργαστής Intel 11ης Γενιάς

Το νέο U Series chip 11ης Γενιάς της Intel θα μπορεί να φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5 GHz με τον ένα πυρήνα.

Computers Apple Apple iMac iPad Pro

Apple M1: Developer εντοπίζει κενό ασφαλείας που δεν διορθώνεται

Ο developer Hector Martin ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που φαίνεται να επηρεάζει όλες τις συσκευές με το Apple M1 Chip.