Epson Stylus D120: Inkjet εκτυπωτής με ταχύτητα laser

, Epson Stylus D120: Inkjet εκτυπωτής με ταχύτητα laserΜε το μοναδικό υψηλής απόδοσης Σύστημα Διπλού Μαύρου Μελανιού και τα μελάνια DURABrite Ultra, ο Epson Stylus D120 προσφέρει τις μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης στην κατηγορία του σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Ο Epson Stylus D120 είναι γρήγορος, υψηλής ποιότητας και ιδανικός για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης κειμένου ανάλογη με ένα laser εκτυπωτή και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης χρωμάτων σε γραφικά και φωτογραφίες όπως όλοι οι φωτογραφικοί εκτυπωτές Epson. Πιο συγκεκριμένα, η ταχύτητά του φτάνει σε 37 σελίδες το λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και 20 σελίδες το λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις και χρειάζεται μόλις 42 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσει μια φωτογραφία διαστάσεων 10x15cm. Επιπλέον, είναι οικονομικός καθώς χρησιμοποιεί το σύστημα ξεχωριστών φυσιγγιών μελάνης Epson, με το οποίο μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείται χρειάζεται να αντικατασταθεί. Τέλος, με την πιστοποιημένη από το διεθνές πρότυπο ENERGY STAR τεχνολογία εκτύπωσης χαμηλής ισχύος, επιτυγχάνεται και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση κυρίως με τους laser εκτυπωτές.

Οι υψηλές ταχύτητες επιτυγχάνονται από ένα πρωτοποριακό Σύστημα Διπλού Μαύρου Μελανιού καθώς και τη χρήση του νέου μηχανισμού κεφαλής εκτύπωσης Epson Micro Piezo. Η κεφαλή εκτύπωσης έχει εκατοντάδες μικροσκοπικά στόμια για να εκτοξεύει σταγονίδια μελανιού σε ύψιστο επίπεδο ακρίβειας. Ο αριθμός των στομίων για το μαύρο μελάνι έχει διπλασιαστεί και όταν συνδυάζεται με αύξηση της ταχύτητας εκτόξευσης του μελανιού, η ταχύτητα εκτύπωσης του κειμένου των ασπρόμαυρων εγγράφων από τον Stylus D120 μεγιστοποιείται φθάνοντας τη μέγιστη απόδοση στην κατηγορία του.

Δείτε επίσης:
> Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Δασκάλους
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard
> Δείτε High Definition με το πακέτο της Humax

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.