Epson Stylus SX610FW, Γρήγορος και αποτελεσματικός

Η Epson παρουσιάζει τον Stylus SX610FW, όλα-σε-ένα εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας με λειτουργίες scanner, αντιγραφικού και fax. Ο SX610FW διαθέτει επιπλέον τα πλεονεκτήματα της σύνδεσης Wi-Fi, οθόνης LCD και αυτόματο τροφοδότη χαρτιού. Η σύνδεση Wi-Fi του SX610FW επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτύπωση, σκανάρισμα ή αποστολή fax από πολλούς υπολογιστές από διάφορες θέσεις μέσα στο σπίτι.

, Epson Stylus SX610FW, Γρήγορος και αποτελεσματικός

Η οθόνη LCD δίνει τη δυνατότητα για εκτύπωση απευθείας από κάρτα μνήμης ή USB flash drive καθώς και PictBridge ψηφιακή κάμερα ή κινητό τηλέφωνο με Bluetooth χωρίς να υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με Η/Υ. Επιπλέον, η ταχύτητα εκτύπωσης φθάνει τις 38 σελίδες ανά λεπτό και υπάρχει και δυνατότητα για αντιγραφή, scanning και αποστολή φαξ πολλών σελίδων με τον αυτόματο τροφοδότη χαρτιού.

Ο Epson Stylus SX610FW είναι επίσης οικονομικός στη χρήση με μεμονωμένο δοχεία μελάνης ανά χρώμα καθώς αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί. Τα μελάνια αναγνωρίζονται εύκολα στη συσκευασία με τη φωτογραφία του ‘Cheetah’ και είναι διαθέσιμα και σε βολικές και οικονομικές συσκευασίες multipack. Τα μελάνια DURABrite Ultra εξασφαλίζουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και φωτογραφίες ανάλογες με τις εκτυπώσεις εργαστηρίου, ανθεκτικές στο νερό, το ξεθώριασμα και τις μουτζούρες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

αμα ηταν και laser καλα θα ηταν και θα το προτειμουσανε περισσοτεροι

thanos

poso kanei????

mickeynx

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.