H Satechi ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Pro Hub mini για τα MacBook Pro 2021

, H Satechi ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Pro Hub mini για τα MacBook Pro 2021

Η Satechi ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Pro Hub mini, ενός νέου διανομέα USB-c, που έχει σχεδιαστεί για τα μοντέλα MacBook Pro 2021, της Apple. Ο διανομέας προορίζεται να προσθέσει θύρες που δεν είναι διαθέσιμες στα νέα μοντέλα MacBook Pro, συμπεριλαμβανομένων των θυρών USB-A και μιας θύρας Ethernet.

Διαθέσιμο σε ασημί ή διαστημικό γκρι, για να ταιριάζει με το φινίρισμα των MacBook Pro, το Pro Hub mini διαθέτει μία θύρα USB-4, που υποστηρίζει φόρτιση έως και 96W, ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 40 GB/s, ή οθόνη 6Κ 60 Hz, μία θύρα USB -c που υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς έως 5Gb/s, δύο θύρες δεδομένων USB-A 3.0 που υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς έως 5 Gb/s, μια θύρα Gigabit Ethernet και μία θύρα υποδοχής ήχου.

Ο διανομέας έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται στην αριστερή πλευρά ενός μοντέλου MacBook Pro 14 ή 16 ιντσών. Καταλαμβάνει δύο θύρες USB- c και καλύπτει την υποδοχή ακουστικών -εξού και η προσθήκη μιας δευτερεύουσας υποδοχής ακουστικών.

Οι προπαραγγελίες για το Pro Hub mini είναι διαθέσιμες από τον ιστότοπο της Satechi από σήμερα και πρόκειται να αποσταλούν τον Ιανουάριο. Το Pro Hub mini κοστίζει 70 δολάρια (60,74€) αλλά οι πελάτες που χρησιμοποιούν τον κωδικό προσφοράς PROHUB για προπαραγγελία, μπορούν να λάβουν έκπτωση 25%.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iMac

Τα τσιπ M4 της Apple έρχονται φέτος και εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple εργάζεται σκληρά για την επόμενη γενιά των εσωτερικών της τσιπ, με το M4 να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις κύριες εκδόσεις.

Gear Apple Apple MacBook featured

Φήμες για αναδιπλούμενο Apple Macbook 20 ιντσών σε τρία χρόνια

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook 20 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη σε περίπου τρία χρόνια.

Gear Apple MacBook MacBook MacBook Pro

MacBook Pro: Είναι αρκετά τα 8GB μνήμης RAM;

To αν τα 8GB μνήμης RAM είναι αρκετά για ένα MacBook Pro της Apple είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό.

Gear Apple featured MacBook Pro

M3 MacBook Pro: Το μυστικό του σκούρου μαύρου φινιρίσματος αποκαλύπτεται από το iFixit

Ο ιστότοπος επισκευής iFixit μοιράστηκε ένα teardown βίντεο του νέου MacBook Pro 14 ιντσών με τα τσιπ M3 και M3 Pro.