HP Elite Folio: Νέο 2 σε 1, με αρχιτεκτονική ARM και τη δύναμη του Snapdragon 8cx [CES 2021]

HP Elite Folio, HP Elite Folio: Νέο 2 σε 1, με αρχιτεκτονική ARM και τη δύναμη του Snapdragon 8cx [CES 2021]

Στα πλαίσια της CES 2021 η HP παρουσίασε το νέο της 2 σε 1 convertible Elite Folio, με τη δύναμη του Snapdragon 8cx Gen 2 και αρχιτεκτονική ARM. Η νέα πρόταση έρχεται με έως και 16GB μνήμης RAM και έως και 512GB SSD δίσκο (M.2), ενώ υπόσχεται έως και 24,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο.

Χάρη στο Snapdragon 8cx SoC, οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τα νέα δίκτυα 5G, αλλά και LTE συνδέσεις μέσω των ενσωματωμένων X55 και Χ20 modem αντίστοιχα. Για όσους θέλουν εργασία μέσα στο σπίτι, το HP Elite Folio προσφέρει γρήγορες ταχύτητες δικτύου μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi 6.

Η οθόνη του HP Elite Folio ανέρχεται στις 13,5 ίντσες, με ανάλυση FHD και αναλογία 3:2. Η ξεχωριστή λειτουργία του νέου μοντέλου δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να τραβήξουν μπροστά την οθόνη, ώστε να λειτουργούν μόνο με το trackpad και την αφή, ή να ξαπλώσουν εντελώς την οθόνη πάνω στο πληκτρολόγιο, για λειτουργία tablet.

HP Elite Folio, HP Elite Folio: Νέο 2 σε 1, με αρχιτεκτονική ARM και τη δύναμη του Snapdragon 8cx [CES 2021]

Μεταξύ οθόνης και πληκτρολογίου υπάρχει μία ειδική θήκη, στην οποία οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν το πενάκι HP Elite Slim Active Pen που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς. Σε αντίθεση με το δερμάτινο φινίρισμα του HP Spectre Folio, το νέο μοντέλο προσφέρει “vegan δέρμα”, το οποίο δίνει την αίσθηση του δέρματος, όμως χωρίς να είναι.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, το HP Elite Folio προσφέρει δύο θύρες USB-C 3.2 αλλά και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τιμή και διαθεσιμότητα, όμως με την κυκλοφορία του το Φεβρουάριο περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.