HP Envy 32 AiO: Νέο all-in-one PC με βάση ασύρματης φόρτισης και RTX 2080 [CES 2020]

HP Envy 32 AiO, HP Envy 32 AiO: Νέο all-in-one PC με βάση ασύρματης φόρτισης και RTX 2080 [CES 2020]

Οι περισσότεροι προτιμούν να αγοράσουν ένα laptop, από το να επενδύσουν σε έναν σταθερό υπολογιστή. Παρ’ όλα αυτά, η HP αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα και στην έκθεση CES 2020 παρουσίασε το HP Envy 32 AiO, έναν υπολογιστή που ακολουθεί την ίδια λογική με τα iMac της Apple.

Χαρακτηριστικά

To Envy 32 AiO έρχεται με μία 31,5 ιντσών 4K οθόνη με μέγιστη φωτεινότητα 600 nits και λόγο αντίθεσης 6000:1. Επιπλέον, το νέο all-in-one PC της HP είναι εφοδιασμένο με μία Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q και ανήκει στο πρόγραμμα Nvidia RTX Studio το οποίο περιλαμβάνει οδηγούς συσκευών που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύουν την απόδοση των προγραμμάτων σχεδίασης.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που συμπληρώνουν το κύριο hardware του HP Envy 32 AiO είναι ένας Intel 9th Gen Core i7 επεξεργαστής, μνήμη RAM που αγγίζει τα 32GB, και αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φτάσει το 1TB με SSD.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Envy 32 AiO διαθέτει την πιο πλατιά 4K οθόνη στον κόσμο που έχει χρησιμοποιηθεί σε all-in-one, κάτι που οφείλει στην 92,8 αναλογία οθόνης προς σώμα και το edge-to-edge γυαλί. Επίσης, σημειώνει ότι είναι το πρώτο PC στον κόσμο με HDR600.

Πέραν από τα συμβατικά χαρακτηριστικά, το HP Envy 32 AiO έχει ενσωματωμένα tweeters και subwoofer, ενώ επιτρέπει το streaming μουσικής απευθείας στα ηχεία από άλλες συσκευές ακόμη και όταν είναι κλειστό.

Το πακέτο συμπληρώνει η βάση του Envy 32 AiO η οποία είναι ένα Qi pad ασύρματης φόρτισης το οποίο λειτουργεί κανονικά ακόμη και όταν το PC είναι κλειστό.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τέλος, το HP Envy 32 AiO είναι διαθέσιμο για αγορά από την επίσημη σελίδα της εταιρείας με τιμή εκκίνησης τα $1.900 ή περίπου 1.700€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.