HP IQ800 TouchSmart PC, Τεχνολογία αφής στις άκρες των δακτύλων σας

Η HP λανσάρει το νέο μέλος της οικογένειας TouchSmart, το HP IQ800 TouchSmart PC και προσφέρει την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία ενός υπολογιστή αφής. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του ενιαίου πλαισίου στο χρώμα του μαύρου και κομψούς ασημί τόνους στις άκρες, το HP IQ800 διαθέτει μία πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης αφής, που επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδρά άμεσα με την οθόνη, με το άγγιγμα των δακτύλων του.

, HP IQ800 TouchSmart PC, Τεχνολογία αφής στις άκρες των δακτύλων σαςΧάρη στην TouchSmart Software Suite της HP, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ελαφρές κινήσεις των δακτύλων, να σύρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και να αφήσετε χειρόγραφα σημειώματα κατευθείαν πάνω στην οθόνη.

, HP IQ800 TouchSmart PC, Τεχνολογία αφής στις άκρες των δακτύλων σαςHP IQ800 TouchSmart PC
• Εντυπωσιακή οθόνη 25,5 ιντσών, Full HD, με ανάλυση 1900×1200, οδηγό Blu-ray, hardware-encoded TV tuner και προαιρετικό κιτ στήριξης στον τοίχο.
• Τέσσερα ηχεία ψηφιακής ενίσχυσης για ήχο υψηλής ποιότητας.
• Ενσωματωμένο Pocket Media Drive bay το οποίο παρέχει επιπλέον χώρο στο φορητό δίσκο.
• Ισχυρό επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και γραφικά NVIDIA GeForce 9600M GS HD με τεχνολογία PureVideo HD.
• Δυνατότητα μετακίνησης προς τα πάνω ή κάτω και φωτισμός πολλαπλών ρυθμίσεων.

Το IQ800 επίσης κάνει πραγματικότητα το οικιακό υπολογιστή του ενός καλωδίου, καθώς διαθέτει ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ, όπως και ενσωματωμένες τεχνολογίες Wi-Fi και Bluetooth.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Koufoudakis

και τιμή;

antreas

Τι λειτουργικό είπαμε φοράει ???

Θοδωρής

Fovero disign!!!Panemorfo.

Gio

Χμμμ… δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα, τουλάχιστον τους προσεχής μήνες…
Εδώ αμάν κάναμε να δούμε την Multirana να φέρνει το παλιό iq500 τα Χριστούγεννα…

Μόνο αν πεταχτώ Αγγλία θα μπορέσω να πάρω αυτό το στολίδι έγκαιρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.