HP Envy, Pavillion και Spectre One, Τα νέα All in One PC της εταιρείας

H HP δεν εγκαταλείπει τα PC και ας γίνεται η ταμπλέτα το απόλυτο trend στον κόσμο της τεχνολογίας. Έτσι παρουσίασε τους νέους της υπολογιστές όλα σε ένα, που έχουν πίσω από την οθόνη όλα τα επιμέρους συστήματα με το Spectre One All In One να ξεχωρίζει με το design του και όχι μόνο.

Το Spectre One δεν είναι μόνο εικόνα, αλλά έχει και μία οθόνη 23.6 ιντσών, με ανάλυση 1.920×1.080 pixels display, συνοδεύεται από track pad αντί για ποντίκι για να χειρίζεστε πιο εύκολα τα Windows 8, ενώ είναι εφοδιασμένο και με τεχνολογία near-field communication (NFC). Σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία, το Spectre δεν έχει οθόνη αφής, αλλά βασίζεται στο trackpad για τις απτικές λειτουργίες. Θα έχει Intel επεξεργαστές νέας γενιάς, χωρίς να διευκρινίζονται ακόμα τα μοντέλα τους αναλυτικά , κάρτα γραφικών NVIDIA 1 GB, επιλογή για SSD και δύο θύρες USB 2.0, μαζί με δύο USB 3.0 ports.

Η HP ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο μοντέλων All In One με οθόνη αφής αυτή τη φορά, τα Envy 23 και Envy 20, τα οποία παίρνουν το όνομά τους από τη διαγώνιο της οθόνης τους και προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο 3ΤΒ. Το τελευταίο μοντέλο All In One που παρουσίασε η HP είναι το Pavilion 20. Τα Envy θα έχουν ανάλυση οθόνης 1.920 x 1.080, ενώ στα 1080p θα λειτουργεί και το Pavillion. Τα δύο Envy εκτός από οθόνες αφής θα έχουν Beats Audio and και επεξεργαστές Ivy Bridge. Το Pavilion από την μεριά του δεν θα έχει οθόνη αφής και θα μπορεί κανείς να το παραγγείλει τόσο με Intel όσο και με AMD επεξεργαστές.

Τα Envy 20, Envy 23 και Pavilion 20 θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ σε τιμή $849, $1.099 και $499 αντίστοιχα, ενώ το μουράτο Spectre One θα ξεκινήσει να πωλείται τον Νοέμβριο με τιμή $1.299 στις ΗΠΑ.

, HP Envy, Pavillion και Spectre One, Τα νέα All in One PC της εταιρείας

, HP Envy, Pavillion και Spectre One, Τα νέα All in One PC της εταιρείας

, HP Envy, Pavillion και Spectre One, Τα νέα All in One PC της εταιρείας

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Εγώ είμαι λίγο ασύμφωνος με τους All in One υπολογιστές. Προτιμώ να τα σκάσω για κάποιο καλό monitor που θα κρατήσω για το λιγότερο 5 χρόνια και ένα desktop που θα αναβαθμίζω όταν χρειάζεται φυσικά σε πιο τακτά διαστήματα. Αυτοί οι All in One υπολογιστές δείχνουν όμορφα, αλλά τους θεωρώ υπολογιστές για το γραφείο, φτηνοί, αθόρυβοι και ξεσκονίζονται και εύκολα! 🙂

Alan

Είναι λίγο ανάποδοι εκεί στην HP;; Τόσα χρόνια που τα Vista αλλά και τα 7 δεν προσφέρονταν για οθόνες αφής είχαν μόνο touch all-in-one pc, και τώρα που τα 8 υποστηρίζονται πλήρως βγάζουν και κανονικό…

alex m

@Alan: Εχεις πολυ δικιο φιλε μου!!!
@MEDS: Οπως και εσυ! 😛 Εγω εχω εναν all-in-one HP Touchsmart και εχω αγανακτισει τωρα… Μονο RAM καταφερα να του βαλω. Τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις. Θελω καινουρια καρτα γραφικων και δεν γινεται τιποτα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.